smazano na zadost zakladatele konspirační teorie

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
majkro
tel.: 603952182
auto: LRD2TD5FL nosorozec

Re: VOLTE KARLA

#121 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 14:59

Zemana volit nechci.

Avsak bastard, kterej se zrekl v roce 65 rodicu kvuli dedictvi v Rakousku se mi taky nelibi. Nenasel jsem ani zminku o nejakem dokoncenem vzdelani, krome zakladniho. Stredni se nezminuje vubec, pak uz jen to, ze zkusil dve vysoke (prava ve Vidni a lesnictvi v Mnichove) a ani jednu nedokoncil. Predpokladam tedy, ze nema zadne vzdelani krome zakladniho a je tedy obycejny zemedelec, ktery po smrti stryce prevzal jeho hospodarstvi. Co se delo dal bylo mozne jen diky velkemu majetku, jinak by se s nim pravdepodobne nikdo nebavil. S Havlem se taky kamaradil jen dokud se mu nepodarilo restituovat nejaky majetek, pak se k nemu nehlasil.

Jeden je polohovado a druhej je bezcharakterni... Nastesti tahle volba neni nijak zvlast dulezita pro fungovani statu, pokud nedosadi sve soudce, kteri schvali cirkevni restituce, za ktere Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von und zu Schwarzenberg tolik bojuje. Pak bude asi zadluzenej i muj pes a agama.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/P ... rod-259897

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#122 Příspěvek od pablo.gs » 19 led 2013 15:44

majkro píše:Nastesti tahle volba neni nijak zvlast dulezita pro fungovani statu.
No právě tohle si nemyslím.
Pokud úplně vytěsním osobní pocity z kandidátů, jejich vizáž, chování, sympatie, antipatie a budu se soustředit na politické kroky,
tak mě na Karlovi vadí několik věcí, ke kterým se nepokrytě hlásí a slibuje je podporovat a přes které u mě vlak nejede.

1. eurohujerství a schvalování všech nesmyslů z Brusele
2. budoucí podpis fiskálního paktu EU http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit ... ?id=743926
3. podpora islamizace Evropy, ČR a stavby mešit
4. zavedení Eura
5. relativizace Benešových dekretů

To jsou věci, které říká už dnes, že bude prosazovat a které náš život budou ovlivňovat velmi. A v tom se liší s Milošem Zemanem.
Naplnění každýho z těch bodů, hlavně bodů 2,3,4 vidím jako velký průser pro tuto zemi.
Takový věci jako uznání Kosova, podpora pozitivní diskriminace Kocábovského stylu, nebo to, že případná 1.dáma neumí česky, to jsou už jenom drobnosti.

Možná se to někomu líbí (jeho názor respektuju), ale mě se konkrétně toto nelíbí velmi.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#123 Příspěvek od Safraporte » 19 led 2013 17:39

http://zpravy.idnes.cz/video-jan-urban- ... _domaci_jw" onclick="window.open(this.href);return false;

Neklan

#124 Příspěvek od Neklan » 19 led 2013 18:12

Pokud snad ještě někdo uvažuje o volbě Zemana, měl by se podívat na následující dokument a vydržet až do konce, stojí to za to.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... e-nerusit/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250

majkro

#125 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 19:30

Neklan píše:Pokud snad ještě někdo uvažuje o volbě Zemana, měl by se podívat na následující dokument a vydržet až do konce, stojí to za to.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... e-nerusit/" onclick="window.open(this.href);return false;
To nic nemeni na tom, ze druhej kandidat nema ve svem jmene ani jedno slovo cesky. Je hrdy na to, ze jeden z jeho predku neutekl z bitvy v pate krizacke vyprave a nechal se zabit u Domazlic, ktere mel v planu znicit a smazat z mapy. 4. a 5. krizacka vyprava do Cech, vedeny z casti i Karlovymi predky, byly poradany presne tou samou cirkvi, ktere chce mily Karl navratit majetek.
Jeho knizeci titul je dedictvi po predcich, kteri se ucastnili krizackych tazeni na Cechy a dostali na prdel. No tak se to Karl po par stech letech snazi napravit politicky :wring :D

A jestli je Zeman mafian a kamaradi se s nema, tak Karl je jejich führer. Nejaka opozicni smouva je velky problem? A jak nazvat to, co se delo pred ni? Kdyz se presunovaly velke majetky odtud do zahranici do spolecnosti financne podporujicich Chartu77. Jak se nazyva to, kdy pan Ruzyne prolomil Benesovi dekrety a Karlovi se vracel majetek podle rakouskeho prava?

Chtelo byt to novodobeho Prokopa Holeho, aby i nastupce toho krizaka, potomka Erkingeru a panu ze Schwarzburgu (velitelu v KV), vykopal za nemecke hranice, jako to udelal puvodni Prokop Holy s jeho predky. A kdyz nebude chtit vykopat i Zemana, tak bych ho nejak uz prekousl.

Safraporte

#126 Příspěvek od Safraporte » 19 led 2013 19:48

Už se sem tahají i křižácké výpravy - tak to mne doopravdy dostalo :mrgreen: :yes

A kdo z těch dvou může za vyhynutí dinosaurů??

majkro

#127 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 19:53

Safraporte píše:Už se sem tahají i křižácké výpravy - tak to mne doopravdy dostalo :mrgreen: :yes

A nejak k veci se dovedes vyjadrit?

To prvni melo jen naznacit, ze je potreba patrat v minulosti, dejepis je svine a opakuje nejakym zpusobem. Sice neni potreba jit az do 15. stoleti, ale hodne lidi vidi nejdal k opozicni smlouve, co bylo pred tim je nejak zapomenuto.

Rover
tel.: 736173373

#128 Příspěvek od Rover » 19 led 2013 20:00

Po jakém zemanovi je Zeman zemanem?
Country boy...

majkro

#129 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 20:05

Rover píše:Po jakém zemanovi je Zeman zemanem?
Po jake pi*e je pani Picova (sousedka) pi*ou? Kralovych znam taky hodne a taky je to tu samej Nemec, tak se nebudu divit, az Karl vyhraje :D

matooo
tel.: 775555656
auto: puma

#130 Příspěvek od matooo » 19 led 2013 20:10

Este ze nemam v CR volebne pravo :Pohoda: :Pohoda:

nechcete toto vlakno zmazat kym sa tu dohadate stoji Vam to za to ? bezte radsej do GARAGE a nieco tam kuchtite na milacikoch :mrgreen: :mrgreen: mato

majkro

#131 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 20:11

matooo píše:Este ze nemam v CR volebne pravo :Pohoda: :Pohoda:

nechcete toto vlakno zmazat kym sa tu dohadate stoji Vam to za to ? bezte radsej do GARAGE a nieco tam kuchtite na milacikoch :mrgreen: :mrgreen: mato
Kdyz jsem chtel zneuzit tvou garaz, tak jsi mi nezvedl telefon!!! :D Ale neboj, uz jsem to zapomel a do smrti dobry :D

OC
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od OC » 19 led 2013 20:15

majkro píše:je potreba patrat v minulosti...
Dobrý nápad. Zkus to. Zahoď Jiráska a dějepis z 80. let, a místo toho se podívej na nějaké historické prameny stran husitských válek obecně; doporučuji např. (avšak zdaleka nejen) díla profesora Pekaře. Husité nebyli hrdinové, právě naopak -- byla to sbírka mizerných lapků a koněberků. Vhodné je dohledat si např. plzeňské zkušenosti apod.

A propos, pro úplný začátek si prosím dohledej a nastuduj Lex Schwarzenberg, to je docela hodně zajímavá věc -- a s těmi Benešovými grázlovskými dekrety má společnou jednu věc: obojí je donebevolající svinstvo, jež v zákoníku žádné civilisované země naprosto nemá co dělat.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#133 Příspěvek od injaaa » 19 led 2013 20:48

majkro píše:
Safraporte píše:Už se sem tahají i křižácké výpravy - tak to mne doopravdy dostalo :mrgreen: :yes

To prvni melo jen naznacit, ze je potreba patrat v minulosti, dejepis je svine a opakuje nejakym zpusobem. Sice neni potreba jit az do 15. stoleti, ale hodne lidi vidi nejdal k opozicni smlouve, co bylo pred tim je nejak zapomenuto.
lepší nadsázka s dinosaury než to co tu píšeš ty... svoboda slova je prima, bohužel občas je fakt náročný to číst
fakt je škoda tahat politiku sem, protože to zbytečně rozděluje lidi se stejným koníčkem.. (ale to už tu někdo psal)

majkro

#134 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 20:59

Ten Lex jsem uz pred nejakou dobou cetl a plne uznavam co udelal AS.
No asi tak, ja si obcas rad rejpnu, nazev tohohle vlakna k tomu vyzyva. Proc bych mel tady cist neco napsaneho kapitalkama a znejiciho jako rozkaz?
Ja jsem spis doufal, ze to tu nekdo zas kvuli mne zamkne nebo smaze :)
Nevim proc bych mel volit nekoho s oduvodnenim, ze se lepe obleka. Jeden moc mluvi a druhej moc mlci. Atd...

jardakar
auto: Def 300TDi
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od jardakar » 19 led 2013 21:01

http://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg" onclick="window.open(this.href);return false;

sonorek
auto: FreeLander 2.0 TD4

#136 Příspěvek od sonorek » 19 led 2013 21:10

Hoši, vysereme se na to? Nás spojuje LandRover.

moon13

#137 Příspěvek od moon13 » 19 led 2013 22:20

Mě to náhodou velice baví. Už jen z toho důvodu, jak se propojí Land Rover, gentleman, demokracie a tak dále.
Já bych si třeba nedokázal tolik pokecat o technice auta nebo CB stanicích nebo nevím o čem ještě. Zase tomu tak moc nerozumím.
Tady chci vidět, jak se to všechno v tom pravým džentlmenovským duchu uřídí. Nic víc.
Já říkám narovinu, bez pohledů do historie: když se podívám na pana Miloše a na pana Karla, v současné době, v aktuálním stavu
a s ohledem na všechny plusy a mínusy, tak prostě nemůžu dát hlas panu Milošovi. A někomu ten hlas dát musím resp. chci.
Jsem rád za to, že můžu.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

majkro

#138 Příspěvek od majkro » 19 led 2013 22:27

moon13 píše:Mě to náhodou velice baví. Už jen z toho důvodu, jak se propojí Land Rover, gentleman, demokracie a tak dále.
Já bych si třeba nedokázal tolik pokecat o technice auta nebo CB stanicích nebo nevím o čem ještě. Zase tomu tak moc nerozumím.
Tady chci vidět, jak se to všechno v tom pravým džentlmenovským duchu uřídí. Nic víc.
Já říkám narovinu, bez pohledů do historie: když se podívám na pana Miloše a na pana Karla, v současné době, v aktuálním stavu
a s ohledem na všechny plusy a mínusy, tak prostě nemůžu dát hlas panu Milošovi. A někomu ten hlas dát musím resp. chci.
Jsem rád za to, že můžu.
Naprostej souhlas :0) Nekomu to das a bud to vyjde nebo nevyjde. Rozhodne je to lepsi varianta, nez srabacky rikat "ja za nic nemuzu, ja nebyl volit nikoho".

hrabe
tel.: 00421903849869
auto: LR Discovery Td5
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od hrabe » 19 led 2013 22:48

Rover píše:Po jakém zemanovi je Zeman zemanem?
Asi po majoru Zemanovi....

Safraporte

#140 Příspěvek od Safraporte » 19 led 2013 22:52

majkro píše:

Jelikož jsem byl přímo osloven, dovolím si odpovědět - vyjádřil jsem se ve zdejším topiku zcela jasně, stačí číst (nejen poslední příspěvek) :wink:
moon13 píše:Mě to náhodou velice baví. Už jen z toho důvodu, jak se propojí Land Rover, gentleman, demokracie a tak dále.
Já říkám na rovinu, bez pohledů do historie: když se podívám na pana Miloše a na pana Karla, v současné době, v aktuálním stavu
Jsem rád za to, že můžu.
Tohle podepíšu :yes Nevolil jsem v prvním kole ani jednoho z nich a ve druhém kole i přesto volit chci. Musím tudíž vybírat ze dvou možných variant ... a vybral jsem si. Nic víc, nic míň.

Zamčeno