a jak sme tahali dymovnici ...kudrnac píše:Copak to vypadá na epidemii. Mopadži vzpomeň si na Sedlici jak jsme tlačili TGV do kopce.
2.8 TGV
Moderátor: Acon
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Důvod je prostý - CHCI TO! Já bych například nedal za Novou oktávku ani 20 tisíc - NECHCI to. Kolik lidí (i tady z fóra) cpe nesmyslné peníze do starých nepoužitelných vraků/veteránů a všichni tomu tleskají. Když strčí podobné peníze do nečeho jiného tak se najde spousta odpůrců.Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.
Kde se bere ta samo-vlastní přesvědčivost o tom do čeho je a není dobré cpát cizí (jejich) peníze?
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Asi budu muset začít odlehčovat...nejdříve já, pak DefíkPavelU píše:Já jsem to myslel v dobrém, potom co dáš na auto ještě nějaké to kilo navíc, a pak to porovnáš s Ondrovou 2.8 TGV, tak ten motor budeš muset mít taky .... asi tak no.MOPADŽI píše: Já nevím, ale asi tak Pavle![]()
Jinak jsem ale s Td5 fakt spokojený (zatím)...jestli mám dobrý kus ??? Asi...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak kluci, oba PŘÍPADY si móóóc dobře pamatujiDanoDEF píše:a jak sme tahali dymovnici ...kudrnac píše:Copak to vypadá na epidemii. Mopadži vzpomeň si na Sedlici jak jsme tlačili TGV do kopce.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Je to asi o HOBBY a uspokojení vniřního "já" z něho. Já bych třeba nesypal do horolezecké výbavy, potápěčské atd. bo ktomu nic necítím...s autama je to u mne úplně jiné. Za octávku, bych nedal ale ani 10tis...default píše:Důvod je prostý - CHCI TO! Já bych například nedal za Novou oktávku ani 20 tisíc - NECHCI to. Kolik lidí (i tady z fóra) cpe nesmyslné peníze do starých nepoužitelných vraků/veteránů a všichni tomu tleskají. Když strčí podobné peníze do nečeho jiného tak se najde spousta odpůrců.Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.
Kde se bere ta samo-vlastní přesvědčivost o tom do čeho je a není dobré cpát cizí (jejich) peníze?
Jo a pár kamošů, co si koupilo horská kola od 70-150tis. Kč, to jsou u mně uplní magoři (v dobrém
P.S. Jinak, až na jednoho, ti kámoši, jezdí v octávkách, a votomtoje... Celkem 5ks.
Defík zase jezdí
Vracím se k mému "rozbitému" motoru. Po vyndání katalyzátoru jezdí defík opravdu skvěle
. Mám pocit jako by byl načipovanej, asi byl katalyzátor již delší dobu přicpanej.
Trochu jsem zkoumal připečenou vrstvu které byla mazi dvěma díly uvnitř katalyzátoru a mám pocit že tem jsou spečené stejné (lesklé jakoby slídové) šupinky jaké létaly Rudovi z výfuku v Maroku. Mám podezření, že to není tak ani problém nafty jako spíš aditiv, které jsme tam lily. Uvolnily bordel a ten se nachytal v katalyzátoru.
Trochu jsem zkoumal připečenou vrstvu které byla mazi dvěma díly uvnitř katalyzátoru a mám pocit že tem jsou spečené stejné (lesklé jakoby slídové) šupinky jaké létaly Rudovi z výfuku v Maroku. Mám podezření, že to není tak ani problém nafty jako spíš aditiv, které jsme tam lily. Uvolnily bordel a ten se nachytal v katalyzátoru.
- Josef-Z (Jugin)
- tel.: 773492666
- auto: Discovery 300TDi
Re: 2.8 TGV
Taky už sem katr nahradil trubkou, zítra to tam namontuju a
. TGV, na mě moc drahé, ale určitě to má něco dosebe.
Discovery 300 TDi automat alijaz: "cihla" na cestování to nejlepší!
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Jeden Defík s 2,8 TGV z letošních Přeštic. Majitele vůbec neznám, sice jsme pokecali, ale nepředstavili se a na toto fórum prý nechodí...
Koupil si sám v GB novou 300tdi, a původní motor nahradil 2,8 TGV.
Na autě je i dost ostatních vychytávek a doplňků. Zvojené el. ventilátory Kenlowe, vetší intercoler, pevnostní poloosy, klouby, unašeče atd.
Kola prý bude dávat jiná...
Auto je přihlášené v CZ.
Je to krasavec
Koupil si sám v GB novou 300tdi, a původní motor nahradil 2,8 TGV.
Na autě je i dost ostatních vychytávek a doplňků. Zvojené el. ventilátory Kenlowe, vetší intercoler, pevnostní poloosy, klouby, unašeče atd.
Kola prý bude dávat jiná...
Auto je přihlášené v CZ.
Je to krasavec
- Přílohy
-
- 20062009093.jpg (39.08 KiB) Zobrazeno 3597 x
-
- 20062009091.jpg (43.68 KiB) Zobrazeno 3594 x
-
- 20062009092.jpg (41.77 KiB) Zobrazeno 3592 x
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na něj koukal, byl takovej nenápadnejMOPADŽI píše:a samotný motor 2,8 TGV
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Fakt. Zase mam ten pocit. Pocit obdivu, nebo je to zavist
V kazdem pripadku je to fesak.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
auto je to teda hezky, ten kluk asi socialni pripad nebude, kdyz je to tak nazbrojeny.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Stavros píše:auto je to teda hezky, ten kluk asi socialni pripad nebude, kdyz je to tak nazbrojeny.
Tys viděl jezdit s Defíkem socku ???????
Pro podporu na úřady se jezdí medvědama .....
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Ty bys mi ho nekoupil, vid? Měl bych tě rád.RudaK píše:Stavros píše:auto je to teda hezky, ten kluk asi socialni pripad nebude, kdyz je to tak nazbrojeny.
Tys viděl jezdit s Defíkem socku ???????
Pro podporu na úřady se jezdí medvědama .....
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Stavros: Ty bys mi ho nekoupil, vid? Měl bych tě rád. 
Kuva vždyť jsi prodal LR
a koupil TOJ, že je to poruchový a najednou chceš defíka po Rudovi
MilošII
Kuva vždyť jsi prodal LR
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park