Ahoj Low proč mně se ta 6x6 líbí čím dál víc

tak jakmile do konce dubna ( doufám) vyšperkuju free

, tak se začnu starat asi fakt o toho defíka

nebo na drzáka diskošku 2 6x6 ale ta by možná šla zkombinovat s malým kufrem za zadníma a celkem slušnou korbičkou na tom protažení . Tedy kabina trochu kratší , a korbička trochu delší - jen nevím jak by toi vypadalo. Podvozek je stejný jak na defovy , ale pohodlíčko by bylo jinde.

Jenže to by zase nebylo stylové a asi by to i vypadalo jak pěst na oko

tak asi holt bude ten def s nějakou tou vychytávkou aby byl pohodlnější, ale nebyl to paskvil

Budu se muset s nějakým nadšencem a odborníkem poradit, protože mně fakt naštvaly že za to chtěj takový prachy

a přitom to zase není tak moc složitý pokud se tam nechají původní agregáty.
Jo pokud by ch to měl udělat v 3 l diesel a s automatem tak na to jsem krátký

to by chtělo nějakého supermotoráře , ale jít by to mělo

A BYLO BY TO ŽIHADÝLKO

HEZKY ZVEDNUTÉ, STABILNÝ A HRABAVÉ JAK DĚS , PROTOŽE PAK BY TA TĚŠŠÍ ZADNICE ZABÍRALA NÁDHERNĚ A TLAČILA A TLAČILA A JELO BY TO A JELO

OTÁZKA JE JESTLI TO UDĚLAT Z 110 NEBO 130 , ALE ASI 110 BY STAČILA CO VY NA TO????
Tak mně prosím nekamenujte

a nebijte

, pak by se možná dalo uplatnit trik jak psali na přívěsu, koupit defa v německu předělat to tam to nechat schválit a pak sem ,,přivést", jenže to taky sám neudělám , asi na to nemám konexe, ale skusím rozhodit sítě??? třeba???
TOHLE JE NA DEBATU A TROCHU FANTAZIE, ALE CO SNY SE MAJÍ ŽÍT NE?

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.