RudaK píše:Tak to tam bude veselo
Že bych zabalil foták,kameru a udělal si výlet

Moderátor: Miky_CZ
RudaK píše:Tak to tam bude veselo
taky nad tim uvazuju, nema nekdo z ucastniku misto v aute na posici spolujezdce??DjALF píše:
Že bych zabalil foták,kameru a udělal si výlet
PavelU píše:Ty voe tam to bude pěkný mejdan, někde jsem četl, že se počítá s 600 auty...To se bude muset Tisovec asi nafouknout...
patrik píše:spravne rozhodnutie
To je jasné, myšleno celkově, tj. účastníci, diváci, organizátoři....RudaK píše:Pavle zachovéj paniku,bo je limitovaná účast 300 autama( tak žádných 600 ) I při takové účasti to je dost,bo Tisovec je takové provinční městečko
![]()
PavelU píše:To je jasné, myšleno celkově, tj. účastníci, diváci, organizátoři....RudaK píše:Pavle zachovéj paniku,bo je limitovaná účast 300 autama( tak žádných 600 ) I při takové účasti to je dost,bo Tisovec je takové provinční městečko
![]()
![]()
tak sa budem tešiť o niečo dlhšielow píše:tak tisovec je odlozen. vice viz http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=33458" onclick="window.open(this.href);return false;
Sláma Karel píše:Já jsem rád. Mě to připadá dobré rozhodnutí. Už jsem před tím říkal, že je to moc brzo. Sezení večer u ohně v mínus 5ti mě moc nerajcuje. V dubnu se dá předpokládat, že by mohlo být už nad nulou.
K
No pozor!!! Tisovec je iná lokalita. Topení tam síce majú, ide o to, či aj reštaurácie. Tisovec je v takej oblasti SK, že tam už ani líšky nedávajú dobrú noc.RudaK píše: Karle neboj , i tam mají v restauracích topení . Není to rozvojová zem. Je to podobný,jak u nás
![]()
dúfam, že to nebude čítať môj kamarátAcon píše:No pozor!!! Tisovec je iná lokalita. Topení tam síce majú, ide o to, či aj reštaurácie. Tisovec je v takej oblasti SK, že tam už ani líšky nedávajú dobrú noc.RudaK píše: Karle neboj , i tam mají v restauracích topení . Není to rozvojová zem. Je to podobný,jak u nás
![]()
... jednym z dovodov preco je trophy rozdelena na dva dni je aby po zotmeni auta v lese neboli. Zivotne prostredie si kladie podmienky...Sláma Karel píše:Takže jsem počítal s táborákem a spaním v autě. Klidně uprostřed trati, já s tím problém nemám a nevím proč by s tím měli problém místní a chválit mě nemusejí.