V Berline nekde pobliz Erasmusstrasse parkujou hned dve v dobrym stavu jen tak na uliciROMOMAN píše:V DNEŠNEJ DOBE NA NEHO NARAZIŤ JE NAOZAJ VEĽKÁ RARITA....

Moderátor: Miky_CZ
V Berline nekde pobliz Erasmusstrasse parkujou hned dve v dobrym stavu jen tak na uliciROMOMAN píše:V DNEŠNEJ DOBE NA NEHO NARAZIŤ JE NAOZAJ VEĽKÁ RARITA....
Koncom 70" rokov sme mali DS21. Odvtedy je to moja srdcovka. Otec to kúpil od kolegu lekára, ktorý 3r. pôsobil v Tunise. Servisovať to, bolo celkom adrenalín, no v tom čase to bola ešte jednoduchá technika a tak sa mnoho dielov nahrádzalo z, u nás, dostupných značiek.powl píše:A libej se Vam DSa? Mne jo
Tak to jsme dva...powl píše:Jj presne takMozna je to taky tim, ze se mne nelibej novy auta obecne
V Hradci v citroenu stojí i s fantomasem, celá linie DS, CX, XM je pro mě krásná.Acon píše:Koncom 70" rokov sme mali DS21. Odvtedy je to moja srdcovka. Otec to kúpil od kolegu lekára, ktorý 3r. pôsobil v Tunise. Servisovať to, bolo celkom adrenalín, no v tom čase to bola ešte jednoduchá technika a tak sa mnoho dielov nahrádzalo z, u nás, dostupných značiek.powl píše:A libej se Vam DSa? Mne jo
Bez těch nárazníků to není onomoon13 píše:Fiat 124 Spider 2000... kdyby měl třeba někdo zájem ( opravdu krásnej kousek ):
http://auta-veterani.sbazar.cz/fiat-124 ... 98129.html
No auto je to opravdu nádherný a o jednom pěkným bych věděl, zrovna nedávno jsem se nad ním rozplýval a v Itálii jich jezdí pořád ještě dost.Mirko píše:Citroen SM je bez diskuze jedno z nejkrásnějších Gran Tourismo všech dob a takový správný underdog, i spoustu automobilových fandů o něm nikdy neslyšeli. Vzácný kus, myslím celkem vyrobených bylo kolem 12-ti tisic. Už jsem si ho párkrát prohlídl, bohužel nikdy nesvezl, a je to impozantní vůz. Designem, které je každým coulem vymakané, a i svou velikosti. Je to opravdu koráb. Ale uživatelsky snad jedno z nejhorších aut všech dob. Než se ujali různá aftermarket udělátka musel k napínání řemene co 8000 km motor z auta.
Jo Eliotte - tak na to auto je kupcov neúrekom - o výmenách ani nehovorím... Priatelke teraz "renovujem" Opel Kadett "C" cityeliott píše:Kdybys náhodou chtěl někdy toho Fiátka prodat, tak hned volej !!Jacko píše:Tak niečo z mojej "zbierky" ...
..tak ten je skutečně nádhernejViolka píše:Mně teď nedá spát Rolls Royce Silver Cloud,je to splnitelný sen,nejvíc se mi líbí první série s šestiválcem 4.9l. Pokud se nic nepokazí a doprodám zbytek levných aut,které doma překáží,tak ho asi přivezu.