btw na balkane kyvou taky

Moderátor: Miky_CZ
nebyls dnes na D5, bílej na německých plechách?Carlos píše:Ahoj vespolek. Tak já mám se zdravením hned od začátku příjemnou zkušenost. Vezl jsem si svého právě koupeného deFíka z Kölnu a zdravili mě od prvního Defenderu, kterýho jsem potkal. Takže na začátek působení v této zájmové skupině dobrý, ne?
díky, to je pro mne dobrá informace. Ve čtvrtek jedu Makarskou a rozhoduji se mezi DII a Galxy. Zdá se že u DII občas uniká nafta z regulátoru tlaku, tož nevím.kubaacze píše:nj, v HR je velmi ochotny chlapik z LR servisu na mobilu +385 981658413 - Zelimir, umi dobre anglicky
nojo ale on na tebe blikal ať mu uhneš z toho rychlýho pruhuGeo píše:Dnes v podvecer pri najezdu (Hranice na morave) na dalnici OL - OV jsme na sebe poblikali s cervenym RR sport.
S tou lodí to mohl být asi zbynek z Děčína, má krémovou DII.Steve píše:Ve čtvrtek odpoledne jsem vyrazil směr Znojmo a včera jsem se vracel.
Na konci Břeclavi se za mě zařadil krásný zelený Defík se zahrádkou, dal jsem alespoň blinkry, škoda že za chvíli odbočil.
Pak několik Friťáků, zkouším mávat, ale dovnitř není vidět.
No a včera proti mě krásný starý defík (dědek ? -sorry, nerozeznám...![]()
), krátký, krémový, vystrčil ruku
, pak do protisměru krémová D.II s oooooooobrovskou lodí v závěsu, zdravíme se
, v UH jsem se zapojil za zelenou zlínskou D.I (II), taky se zdravíme.....
Až na pár Friťáků a zlatou D.III v sobotu ve Znojmě na parkovišti, všichni poctivě zdraví, mám z toho moc příjemný pocit.
Jojo, mám třídvéřovou zelenou D.I, zapomněl jsem to napsat.....kudrnac píše:S tím dědkem v Břeclavi jsem byl já měl jsi disco potkali jsme se v zatáčce ve Staré Břeclavi a ve čtvrtek to jsme byli asi také my jezdíme na tu stranu luftovat Johnika