Jenda píše:....nikdo nejezdi OME ?
Nikdo nic ???
H.
Jendo zjistit to jde - stačil "počet závitů a průměr drátu" ale teď netuším kde to pak vyčíst. Ale jednou jsme to podle těchto dat zjišťovali. Sice na patrola, ale to by mělo být jedno.
Jenda píše:....nikdo nejezdi OME ?
Nikdo nic ???
H.
ako pises + najbeznejsi 235/70R16brudr píše:Chci koupit MT pneu na rezervu(ne novou),rozměr 225/75/16 a nemužu ji sehnat.Jakej rozměr by šel alternativně použí na stejně širokým disku?205/80/16 třeba?
...stale malo informacii. Vsetko je o vahe a vlastnostiach ktore chces dosiahnut.knedlousek píše:A tak bych chtěl poradit podvozkovou sadu.
Defender má zahrádku, v autě je spaní, přední pevnostní kde bude naviják nejspíš se syntetikou. To k váze stačí? A čeho chci dosáhnout? Mít auto vejš, nějakej takovej střed, aby se s tím dalo jezdit po silnici a zároveň to křížilo. V tomhle sem zatím začátečník.DanoDEF píše:...stale malo informacii. Vsetko je o vahe a vlastnostiach ktore chces dosiahnut.knedlousek píše:A tak bych chtěl poradit podvozkovou sadu.
niekde to tu uz niekto pisal ze procomp sa vyrovnava britbartsu ale moja skusenost je len s procompomknedlousek píše:Jak velkej kvalitativní je rozdíl mezi Britpart a třeba Procmop? A kdyby brtipart tak cellular nebo gaz? Mám pár otazníků který musím dořešit.
napis uzivatalovi RišoKE, menil prevody za ashcroft +loziska takze pekna sumicka...brudr píše:Jen tak do budoucna,co stojí změna převodu v difech a co to vše obnáší.Nahodil jsem ze začátku na DI pneu 235/85/16 a ve spojeni s automatnem to nebylo dobrý.Tetko tam mám 225/75/160a je to v poho,ale na těch větších to vypadalo teda lípNebo je lepčí tam dát přídavku z defa?