Moderátor: Miky_CZ
JohnnyJelenec píše:Zdravim,ochranne ramy na predok LR by sa dali zohnat ak hej za kolko?a prahy by boli tiez fajn
dakujem
a tenhle držák jsem tam bohužel nenašel, v jedné DII byl akorát tenhle Kvladob8 píše:Karle,
da sa zohnat u teba drziak baterie alebo mam nieco zbastlit? radsej by som origo.
Dik.
To je mi v celku jedno do tý díry sedí? A jsou funkční? Pokud ano a cena bude rozumná tak nevidím potíž.Sláma Karel píše:Stejně by tam byl ten starší model těch hodin. Je to 200tdi a ne Td5.![]()
K
Musím se na ty dveře podívat v jakém jsou stavu. Ta střecha by se musela trochu srovnat. Pro klempíře asi žádný problém. Je trochu prohnutá, jak se celé to auto zkroutilo. Ceny máš v SZ.jirkas píše:Zdarec, scháním pravé zadní dveře a střechu na defíka 110. Jaká by byla cena?
Díky
Mám, cena 2500,-stan píše:Cau,
budes tam mit leve zadni svetlo na D3? Za kolik?
Máš SZSláma Karel píše:Mám, cena 2500,-stan píše:Cau,
K
Světlo už je upravené na ameriku a svítím... DěkujiSláma Karel píše:Mám, cena 2500,-stan píše:Cau,
K
Bohužel nenašlapan klobouk píše:Zdravím,
nenašla by se na discoII 2003 facelift na přední reflektor zadní krytka(ta vetší),která se oddělává při výměně žárovky? Jedna mi asi upadla a občas mám ze světla akvárko...
Díky