Je to tu už totální inferno. Stále vydatně prší a lije. V kempu už se dá pohybovat pouze s opravdovými offroady. Už ani D3, Komandery a podobné víc teréní SUV nemají šanci.
Podpora a návštěva lidí z fora opravdu potěšila.
Masarovi díky za krásné fotky. Pěkně jsme si dnes zaplavaly.
No a také něco o Teslovy s Julem. To se nedá ani vymyslet, co oni vyvádějí. Dnes v krátké etapě, před úkolem Trophy Day (to plavání), ulomily 50m před cílem přední kolo. Ale bohužel je nešlo dotáhnout protože byl mezi nimi a cílem ještě jeden ohromný val pro diváky.
Díly jsem naštěstí sebou měl já, takže jim to kámoši dovezli a kluci si to opravili na místě.
Aby toho nebylo dost, tak při cestě do kempu jim ještě upadlo na silnici zadní kolo. To prostě nevymyslíš.

Kanec s Jarkem dnešní krátkou etapu vyhráli

My dnes s Mirkem 11tí.

Mám pěkné foto jedné obludy z toho brodu rybníka, před kterým jsme se na to ve včerejší etapě vyprdli, stejně jako Teslo s Julom.
Ukázalo se to jako dobrá volba, protože už od té doby, co jsme tam přijeli my s Mirkem, nikdo neprojel a ty co to zkusili, to stálo auto. Min pět aut tam zaplatilo tím, že dnes už nejedou. A dalších asi 7 to do rána opravilo.
Tak se zatím mějte a držte palce. Hlavně ať se to nesere, protože dělat tady v tom počasí ve 30cm bláta něco na autě je opravdu očistec. (ještě že to za mě dělají moji zlatí kluci)
Já moc děkuju klukům Mikymu z Sudajsem, že se mi starají o auto. Je to neskutečná pomoc, když to člověk promrzlý a promáčený nemusí dělat sám po příjezdu do cíle. (jako Slováci, to jim nezávidím)
K