my-key píše:Ahoj,
Tedy upřímně závidím tu přírodu, tam se musí def cítit jako ryba ve vodě
Vcera jsem mluvil s cyrilem o Pumě a dost vážně uvažuji o její koupi. Trochu me odrazuje ta spojka a taky víceméně nemožnost v rámci rozumných výdajů přestavba na automat, ktery bych velmi ocenil

na druhou stranu Puma me natolik uchvátila, ze do ni nejspíše půjdu i přes tyto "nedostatky"
S tou spojkou opravdu nevím, četl jsem o tom par článků a prý snad nějaké novější typy by uz mely vydržet dele, tak uvidíme
Line-x vypadá fakt zajímavé, asi se na nej zájezdu někam podívat a ochytat si to a jestli se mi to bude líbit i potom tak do nej půjdu .. Jako ochrana celého auta je to asi nejlepsi řešení
První cesta Pumou by byla nejspíše na sever Švédska, tak se pak kdyztak domluvíme na nějaké mini expedici, jak bych jel "kolem"

Ahoj, hele,kvuli spojce bych zase nevahal s koupi ...to je vec, ktera se da operativne resit...Pidil jsem trochu po tom, nasel jsem anglany, co delaji zavodni spojky je to myslim s keramikou, pritlacak poradnej a kdyz to das do kupy, tak spojka te prezije... pri dalsi vymene to udelam a bude klid naveky... Delaji to taky australani, tam mam pouze problem, ze to nechteji poslat sem, protoze doprava by mne vysla na + polovicni cenu toho celeho setu .... HM

Ale osobne si myslim jedno : Treba moje auto jezdilo v Oslo, kde je porad trafic a nekdo podle mne porad stal nekde na spojce v zacpe... Ted s tim jezdim jen na venkove, koupil jsem vozejk na 2t, taham obcas balavany, protoze stavime rybnik a to auto proste jede,jede,jede... Jo priroda je fakt super.... a ten klid.... nekdy zastavim jen tak u jezera pri ceste domu a posloucham to ticho, jak jsem vyjancenej za celej den z letiste.... obcas se prijde napit los nebo lyska a je to prijemny relax.... Nevahej, kup...S prichodem konce Defendra tu ceny stoupaji celkem a kdo koupi ted, myslim neprohloupi.. tot muj nazor... Hodne zdaru pri vyberu ..