Bylo to super, příště znovu. Úplně nejlepší bylo, jaké si organizátoři zvládli domluvit počasí.
Ty co auta utopili nebo jenom pořádně namočili poprosím o sdělení drobné informace - co všechno z auta museli vyndat, kolik hader spotřebovali na vysušení vody a jak dlouho sušili koberečky a zbytek auta.

Ostatní si to určitě rádi přečtou a pobaví se tím, o co se dobrovolně připravili, a třeba se i poučí.
Já musím shrnout výsledky mé procházky s taškou z Lidlu okolo brodu - byla úspěšná. Dvakrát D2 s řídící jednotkou motoru do která zateklo a která umřela na místě, kdy část obvodů je doslova vypálená. Možná půjdou opravit. Další D2 dojela po svých do kempu, ale moc je ní nechtělo - rozborka řídící jednotky na místě, vysušení, odbahnění a vypadá to že OK. Čtvrtá D2 ujela asi 1km od brodu a zastavila se. Jednotku zvládli rozebrat a vysušit sami. Pro ty ostatní, co jim to zatím neumřelo - koukněte se, jestli okolo řídící jednotky také nemáte mokro, pokud ano, tak ji rozeberte a zkontrolujte. Několik jednotek takto umřelo po delší době od potopení, když už bohužel byl vnitřek natolik shnilý, že nešly opravit.
Informace, že jsme to měli z Mopadžim domluvené jsou bohapustý výmysl a nejsou vůbec ničím podložené. Na místě jsem použil pouze 2 ze 4 dostupných jednotek, aby postižení dojeli domů, takže cíl rozhodně nebyl splněn.
A druhá zásadnější informace skoro pro všechny - čelní sklo se dá umýt i věcí zvanou ostřikovače, nebo v nejhorším vodou z kýblu, není nutné kvůli tomu vyhledávat brod a umývat zároveň vršek šnorchlu, střechu a střešní stan.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo