... ak ma najdesmello píše: ... asi sa budem musiet pridat s taborenim k tebe

Moderátor: Miky_CZ
... ak ma najdesmello píše: ... asi sa budem musiet pridat s taborenim k tebe
... ja pojdem terenom.mello píše:ale najdem Dano, od zaciatku ta budem sledovat chi chi
![]()
to nie je simex ale T3 OVADA v rozmere 265/75R16 v tej dobe nebolo nic rozumnejsie resp chcel som iba 235/85R16Dusan píše:Dano, mimo topic, co mas za rozmer ty simexy?
... no dobre nejak to vyriesime...mello píše: aproppo aj ja mam LR a aj MT a aj navijak a aj trochu skusenosti![]()
![]()
... si nejak zacal aktivne pouzivat PC. Ja ti zatial nic neslubujem lebo sa mi serka robota terminy - terminy.mello píše:dohodnute, ideme spolu...este musim stihnut upravit spanie v aute...
Samozrejmosťou je teplá sprcha aj keď riečená dosť kutilsky.Ako ďaleko od Tisovca akceptujete ubytovanie?
pozrite si na mape lokalitu Horný Tisovník. Ubytovanie pre LRoveristov samozrejme bez poplatkov. Kapacita cca 6 ks v 3 izbách + v núdzi 1ks na gauči + madrace na zemi...
Dusan píše:Vim jeste o jednom volnem miste do tisovce na prodej, v pripade zajmu dejte sz.
... len nezabudnite s Pavlom na tu moju R380...Sláma Karel píše:Tak já odjíždím už zítra. Cestou se ještě zastavím nau Jardy Pešla ve ValMezu.
... no ja som to pochopil tak, ze je to este na schvaleni a ak to schvalia tak nalepky budu od maja alebo junaSláma Karel píše: Ale mám jeden dotaz na braty Slováky.
Co vlastně teda budu muset mít za známky když pojedu s vlekem?
Teď jsem tady četl nějaký odkaz a jestli jsem to správně pochopil, tak budu mít známku do 3,5t a k tomu nějakou další známku speciálně na vlek jo? http://natankuj.sme.sk/c/5317332/platen ... ejsie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Něco takového tam je napsáno, že platí od 15 apríla.
Přetpokládám, že u Vás jsou policajti stejně aktivní jako tady, takže hned 15tého to budou sledovat a budou hned pokutovat co to půjde.
... to bolo rozoberane na SK fore, ze elektrika nebude k dispozicii.Sláma Karel píše: Další otázka je jestli se tam někde půjde připojit na elektriku?
Protože předpokládám, že s centrálou na náměstí v noci asi nebudu populární.
K
Dano neboj, převodovka bude mít tu nejlepší péči...DanoDEF píše:... len nezabudnite s Pavlom na tu moju R380...Sláma Karel píše:Tak já odjíždím už zítra. Cestou se ještě zastavím nau Jardy Pešla ve ValMezu.
![]()