...nejak nechapu.erik píše: 12 kvě 2018 12:57Hlásím lakonickou zprávu...Jenda píše: 17 úno 2018 18:12 A nejaka zkusenost s temito disky ? Kvalita ?
http://www.litep4x4.cz/detail/disky-a-p ... oy--black-
Diky,Honza
Nicmene mam vyreseno
...nejak nechapu.erik píše: 12 kvě 2018 12:57Hlásím lakonickou zprávu...Jenda píše: 17 úno 2018 18:12 A nejaka zkusenost s temito disky ? Kvalita ?
http://www.litep4x4.cz/detail/disky-a-p ... oy--black-
Diky,Honza
a to je právě kámen úrazu – dokud se neztratí asi radši půjdu do něčeho klasičtějšího. jako zatím jsem za celou "kariéru" s defem žádný ventilek neorval. a to sem třeba v albošce, když jsem zapadl v řece, úplně ohobloval lak z disku, jak sem to protáčel v těch říčních kamínkách. a kupodivu ventilek to vydržel. už si ale bohužel nepamatuju, jaký typ to byl, esli ten gumový nebo právě ten "závitový" kovový...MadTom píše: 10 čer 2018 21:51 Hezké.
Existují i úplně zapuštěné ventilky, kde na nafouknutí se do nich našroubuje "trubička", a přes tu se to potom fouká. Dokud se trubička neztratí, je to v pohodě.
Adam P. píše: 10 čer 2018 21:45 po cestě z bilbaa, 110 km/h, půlnoc, dálnice. pravé přední. navíc jak mám tu zlomenou klíční kost, tak řídím jen jednou rukou, takže fakt paráda!
naštěstí sem ten smyk relativně v pohodě ustál. ale měnit to tam za plného provozu… no měl jsem fakt bobky. ale dobře to dopadlo. akorát teda jet dalších 2000 km zpátky dom s tím, že kdykoliv může něco podobného udělat kterákoliv ze zbylých tří něco obdobného, to nebyl úplně dobrý pocit. navíc už by ani místo ní nebylo co obout. každopádně ty pneu už měly být dávno na důchodě, proto se to asi stalo. nejdřív se rozvibrovalo kolo, jako by upadlo závažíčko a pak už to šlo rychle. takže už definitivně kašlu na nějaké experimenty a šetření se starýma gumama, stejně tak jako dávat do bezdušáků duše. pokud někdo jezdí akorát kolem baráku, tak klidně, ale na serioznější cestování to fakt nemá smysl. a doporučuju to i všem ostatním, fakt to za to nestojí, mohlo to skončit taky úplně jinak takže jsem v pátek objednal sadu nových BFG MT 255/85, už se těším, jak je tam nahodím no a v té souvislosti bych měl dotaz – dám to jako bezdušáky, pochopitelně, ale co doporučujete za ventilek? takový ten gumový klasický protahovací, nebo ten kovový, co se matičkou přitahuje k ráfku? ten asi víc vydrží, ale zase když to někde protočím mezi šutrama tak nerozervu s tim aj ten ráfek?? díky za radu!
1.jpg
Ty ventilky opravdu resit nemusis,leda by sis tam chtel dat nejaky tuningovy Proste rekni ze chces ty kratky a je to(vetsinou maj jen dva druhy).Adam P. píše: 11 čer 2018 09:10 dík za radu, tak nějak jsem si říkal, že tam dám ty gumové. a jako odstrašující příklad posloužím moc rád
no tak je už hodně blbé, to ať fakt neriskuje! ty moje byly sice určitě starší, ale na pohled v pohodě a i jízdně úplně super, stáří bys nepoznal. snad jen na mokru malinko víc klouzaly, jak byly už tvrdší, ale nic hrozného. loni jsem s něma objel celou gruzii, skoro 10.000 km, a to už jsem byl minimálně jejich třetí majitel takže službu odvedly dobrou a jako takové jsou určitě hodně kvalitní gumy, když vydržely všechno tohle. ale pak se zlomily, prostě makaly, makaly, až do úplného konce. škoda že se u nás nedají sehnat, vzal bych je znovu – dneska u nás AT v rozměru 255/85 není šance sehnatJenda píše: 12 čer 2018 07:18Ty ventilky opravdu resit nemusis,leda by sis tam chtel dat nejaky tuningovy Proste rekni ze chces ty kratky a je to(vetsinou maj jen dva druhy).Adam P. píše: 11 čer 2018 09:10 dík za radu, tak nějak jsem si říkal, že tam dám ty gumové. a jako odstrašující příklad posloužím moc rád
Kamarad koupil D2 a rozhodl se dojet zimaky(10let). Ty se ale droli i na napisech z boku.
pokud jsou ty disky i gumy v pořádku, tak by to neměl být problém. potřeba vyzkoušetSaul píše: 19 zář 2018 22:22 Ahoj, měl bych dotaz. Kamarád má Defíka z r.99 na originál plecháčích s BFG KM1 ve kterých má duše. Rád by se na duše vybodnul, ale nejsme si jistý, jestli k tomu ty disky nejsou nějak uzpůsobený (jiná hrana disku apod). Já si myslím, že je to kravina, ale třeba se pletu... díky
123/120Q
to som potreboval pocut!pajam píše: 24 zář 2018 18:42 dej tam rezervu a tuto pneu používej jako novou rezervu - jediný rozdíl je v nosnosti této pneu
pokud nemáš auto které váží 3,5 t tak bych to neřešil dojedeš s ní kamkoli