smazano na zadost zakladatele konspirační teorie
Moderátor: stan
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
Re: VOLTE KARLA
Pánové, nechte té politiky běžte se věnovat svým milackum. Buď něco kutit nebo jezdit anebo běžte na lyže, stejně tu placate akorát o hovně

Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- hokulia
- auto: RR S'charged, 2x110
koukam, ze mas v hlave zmatek. reagovat, neragovat, komentovat, nekomentovat. podtrebujes asi vedeni. To Ti poskytne zeman.sonorek píše:No potvrdilo se to, že s těmi urážkami jsi začal ty, hned v první větě, čímž jsi jakoukoliv diskuzi okamžitě poslal tam, kde slunce nesvítí. Navíc, je zřejmé, že chování, které přisuzuješ voličům Zemana, disponuješ sám.
Proto se takovým diskuzím vyhýbám. Dívím se, že jsem na tebe vůbec reagoval. Asi proto, že jsem na LR fórku a ne na novinkách nebo tiscali.
Jo a to, že správný landroverista volí Karla, nebudu komentovat.
Hodne stesti

Všechno je jinak.
Pokud by mělo jít o školné v plné výši, tak by se jednalo nejspíš o 15-30tis., zápisné mělo být pro každý semestr a teď nevím přesně, ale snad v rozmezí 3-5tis.. Což je sice mnohem schůdnější, ale např. pro situaci, kterou popisoval majkro to asi taky není žádná výhra. Proti těm co se chtějí zašít by mohla stačit jen vyšší částka při přijímačkách jak jsem zmiňoval už předtím.Tomas K (tkala) píše: I to se dá řešit. Například odložením splátek pokud jsou evidovaní na úřadu práce.
Nicméně podle mě není cílem platit. Cílem je, jak dosáhnout toho, aby bylo školství kvalitní, nezneužívané a dostupné všem, kdo o to mají opravdu zájem a nechtějí se jen zašívat. PROSTŔEDKEM jak toho dosáhnout je podle mně to placení. A musí být nastaveno tak, že bude dostupné všem i za cenu toho, že se pak budou muset ještě uskromnit (ono by jim to vzdělání mělo na tu splátku hravě vydělat - jestli ne, studovali špatný obor) a nebo je to nesložilo, pokud bez vlastní viny nejsou hned zaměstnaní (pokud nejsou dlouhodobě, opět studovali špatný obor nebo mají nároky, které jsou nereálné). Já jinou cestu nezmám, pokud ji znáte vy (částečné řešení je to zápisné, ale jaký je rozdíl mezi školným a zápisným?), rád o ní budu přemýšlet.
Já prostě pořád nevěřím tomu, že je v životě něco zadarmo.
Tom
Land Rover Discovery 2 Td5
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
K těm chudákům, zadluženým studentům řeknu jen to, že bydlím na Suchdole vedle "zemědělky" a velká část z 26000 studentů jezdí do školy autem a to minimálně fábií, ale také zhusta auty dražšími a novějšími....
Takže 120.000 za studium je nestydatost a 300.000 za auto ne ????
O účelnosti a užitečnosti studijních oborů a inteligenční úrovni "studujících" které denně vidím nemluvě.....
A k tématu : volím Karla ze všech už tady zmíněných důvodů.
Není to bezvýhradné, ale pro funkci prezidenta je rozhodně lepší než Miloš.
O účelnosti a užitečnosti studijních oborů a inteligenční úrovni "studujících" které denně vidím nemluvě.....
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
No vidíš a já tam jezdil Subarem v ceně asi pětikilaKDB píše:K těm chudákům, zadluženým studentům řeknu jen to, že bydlím na Suchdole vedle "zemědělky" a velká část z 26000 studentů jezdí do školy autem a to minimálně fábií, ale také zhusta auty dražšími a novějšími....

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Tim
Promiň, ale už druhému člověku, se kterým nesouhlasíš, doporučuješ, aby volil Zemana... V hlavě máš zmatek asi Ty, protože lidé se nerozdělují jen na "Zemanovce" a "Schwarzenbergovce" víš???hokulia píše:koukam, ze mas v hlave zmatek. reagovat, neragovat, komentovat, nekomentovat. podtrebujes asi vedeni. To Ti poskytne zeman.sonorek píše:No potvrdilo se to, že s těmi urážkami jsi začal ty, hned v první větě, čímž jsi jakoukoliv diskuzi okamžitě poslal tam, kde slunce nesvítí. Navíc, je zřejmé, že chování, které přisuzuješ voličům Zemana, disponuješ sám.
Proto se takovým diskuzím vyhýbám. Dívím se, že jsem na tebe vůbec reagoval. Asi proto, že jsem na LR fórku a ne na novinkách nebo tiscali.
Jo a to, že správný landroverista volí Karla, nebudu komentovat.
Hodne stesti
Nehledě na to, že si tady prosazuješ aristokratického slušného knížete a hned nato založíš vlákno s názvem "píčoviny na defa".
Odborně se tomu říká myslím schizofrenie

Neber to jako urážku, prostě si jen myslím, že zbytečně Tvé téma rozděluje na dva tábory. Tábor těch, co se blahem tetelí nad fotkou Karla s tupým výrazem v obličeji a tábor těch, kteří jsou nasraní tím, že existuje první tábor

Kdybych někdy založil nějaké politické téma, zastřelte mne prosím!!!

- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Zpoplatnění školství by taky možná přimělo hodně lidí k přemýšlení jestli mají VŠ studovat, jestli na to mají, jestli najdou po škole uplatnění a jestli si tak vydělají na své školné.. Otázka je jestli náhodou nemáme příliš vysokoškoláků pro které není uplatnění..Tomas K (tkala) píše:
Ona je otázka, jestli by zpoplatněním (více méně symbolickým) úroveň klesla nebo stoupla. Když za něco platíš, víc si hlídáš, co za to dostáváš a po "dodavateli" vyžaduješ kvalitu. A k tomu sociálnímu vyloučení - samozřejmě by bylo nutné, aby existovaly půjčky, které by byly splatné až po ukončení studia a to v delší době. Pak by ani sociálně slabší lidé nebyli vyloučený.
A k tomu zpoplatnění zdravotnictví - prostě na něj máme určitý balík peněz. A pokud všechny plošně vyházíme za aspirin "zdarma", nezbyde pak na pár nejdražších operací a ti lidé prostě umřou. Pokud si každý za ten aspirin zaplatíme pár korun, zbyde na ně a neumřou. A klidně to můžu být já nebo Ty. Takže já za sebe říkám, aspirin si zaplatím.... A k tomu dodávám, že mírné a chytré zpoplatnění je sociální, ne asociální.
To jsme ale od Karla utekli jinam.
Tom
- hokulia
Promiň, ale už druhému člověku, se kterým nesouhlasíš, doporučuješ, aby volil Zemana... V hlavě máš zmatek asi Ty, protože lidé se nerozdělují jen na "Zemanovce" a "Schwarzenbergovce" víš???
Nehledě na to, že si tady prosazuješ aristokratického slušného knížete a hned nato založíš vlákno s názvem "píčoviny na defa".
Neber to jako urážku, prostě si jen myslím, že zbytečně Tvé téma rozděluje na dva tábory. Tábor těch, co se blahem tetelí nad fotkou Karla s tupým výrazem v obličeji a tábor těch, kteří jsou nasraní tím, že existuje první tábor
[/quote]
Time, nejsem aristokrat ani konzervativec. Jsem z Moravy a tam k ostrym slovum nemame daleko. Navic, pri sve jednoduchosti nez abych hledal vznosna slova abych vystihl co nejlepe co chci rict, vyjadrim je jak je citim. Kdyz se sejdu s offroadakama, mam pritom nekdy pocit, ze jsem ve spolecnosti jeden z tech "slusnejsich".
Polarizace LR pacientu mi v tomto pripade vubec nevadi. Co se tyce tehle konkretni presidentske volby je polarizace prirozena. Volby jsou ted jen tri. Takze pokud se nekdo vyjadri ve smyslu Schawarzenberg je ( -1,-2,-3,-4,-5,......), misto aby napsal Zeman je ( 1,2,3,4,5...) vychazi mi z toho volic Zemana, kterymu tohle tema nejni uplne urceny. A nepamatuju si, ze bych nekomu primo napsal, aby sel volit Zemana ( to bych si musel nafackovat).
Mnozi pak pisou, ze je tohle tema nezajima, ze je smesny, nevyznamny, zbytecny, vyserte se na politiku atd. U techto prispevku nechapu, proc mlei autori za kazdou cenu pocit, ze musi prispet ( asi nuda, kdyz nemuzou vyjet do terenu). Navic, jak je casto zvykem, kdyz nekdo da inzerat na prodej napr D1, prispivatele zacnou diskutovat na jeho vlakne o necem uplne jinym. V tomhle je prebornikem majkro - tentokrat zavedl skolne.....
Ale to uz opravdu moc kecam a polarizuju.
A nakonec, diky tomuhle vlaknu jsem mel moznost shlednout spoustu zajimavych odkazu, ktery bohudik ( bohuzel?) jen zocelovaly muj nazor, ze mam jit volit a koho. A to jsem chtel.
Mej se, taky nic ve zlym.

Time, nejsem aristokrat ani konzervativec. Jsem z Moravy a tam k ostrym slovum nemame daleko. Navic, pri sve jednoduchosti nez abych hledal vznosna slova abych vystihl co nejlepe co chci rict, vyjadrim je jak je citim. Kdyz se sejdu s offroadakama, mam pritom nekdy pocit, ze jsem ve spolecnosti jeden z tech "slusnejsich".
Polarizace LR pacientu mi v tomto pripade vubec nevadi. Co se tyce tehle konkretni presidentske volby je polarizace prirozena. Volby jsou ted jen tri. Takze pokud se nekdo vyjadri ve smyslu Schawarzenberg je ( -1,-2,-3,-4,-5,......), misto aby napsal Zeman je ( 1,2,3,4,5...) vychazi mi z toho volic Zemana, kterymu tohle tema nejni uplne urceny. A nepamatuju si, ze bych nekomu primo napsal, aby sel volit Zemana ( to bych si musel nafackovat).
Mnozi pak pisou, ze je tohle tema nezajima, ze je smesny, nevyznamny, zbytecny, vyserte se na politiku atd. U techto prispevku nechapu, proc mlei autori za kazdou cenu pocit, ze musi prispet ( asi nuda, kdyz nemuzou vyjet do terenu). Navic, jak je casto zvykem, kdyz nekdo da inzerat na prodej napr D1, prispivatele zacnou diskutovat na jeho vlakne o necem uplne jinym. V tomhle je prebornikem majkro - tentokrat zavedl skolne.....
Ale to uz opravdu moc kecam a polarizuju.
A nakonec, diky tomuhle vlaknu jsem mel moznost shlednout spoustu zajimavych odkazu, ktery bohudik ( bohuzel?) jen zocelovaly muj nazor, ze mam jit volit a koho. A to jsem chtel.
Mej se, taky nic ve zlym.
Všechno je jinak.
Ok, tak se rozhlidni dal nez od Cernaku po Zlicin. Samozrejme se najdou studenti, kteri si dovedou jetou fabii koupit za 30000,- a vydrzi jim nekolik let a jsou studenti, kteri treba auto dostanou. Jsou i studenti, kteri na to maji a proste je nestve studovat 8let Bc. - tam bych hledal problem. Velka cast z 26000 je podle mne treba 10000, kde tam parkujou? Pokud to nemas nejak podlozene, nema cenu to rozvadet. Kdyz so rozhlednu napriklad po studentech na svem facbooku, spocitam cca to, ze auto ma 1 z 15. Ale predstav si situaci, kterou jsem popisoval. Mas doma nekoho kdo vetsinou nevidi jine hodnoceni nez A, mluvi perfektne rusky, anglicky, domluvi se francouzsky, cestina je samozrejmosti. No a takvemu cloveku nemuzes dat vysokoskolske vzdelani. Jak by ses citil? A jak by ses citil kdyby nekdo vedle tebe na to mel prachy a sedel v te skole 8 let aby dostudoval bakalare?KDB píše:K těm chudákům, zadluženým studentům řeknu jen to, že bydlím na Suchdole vedle "zemědělky" a velká část z 26000 studentů jezdí do školy autem a to minimálně fábií, ale také zhusta auty dražšími a novějšími....
Edit: jeden z tech studentu co mam na fb a ma auto si koupil prave tu fabku z roku raz dva za 25000,- a to jen proto, ze mu proste do Brna nejezdi metro (fakt ne!) ani bus, nedostal koleje a je pro nej unosnejsi 30km dojizdet nez financovat bydleni, skolu ma 4 dny v tydnu.
Rekl Otec, Syn i Duch Svaty.Pavel píše:Myslím si,že ti debilové jsou na těch obrázcíchJaromír píše:
Amen.
Na suchdole je školní parkoviště.
nemyslím si že vetšina jezdí autem to parkoviště má něco přes 150 míst-ještě jsem ho neviděl plné- a ano dost často tam jsou novější auta,ale v dost případech to patří studentům co nemají úplně český původ.
V dnešní době jsou auta o dost dostupnější-každopádně zavedením školného se pro ty bohatší nic nezmění...
nemyslím si že vetšina jezdí autem to parkoviště má něco přes 150 míst-ještě jsem ho neviděl plné- a ano dost často tam jsou novější auta,ale v dost případech to patří studentům co nemají úplně český původ.

V dnešní době jsou auta o dost dostupnější-každopádně zavedením školného se pro ty bohatší nic nezmění...
discovery 1
sudajs píše:Na suchdole je školní parkoviště.
nemyslím si že vetšina jezdí autem to parkoviště má něco přes 150 míst-ještě jsem ho neviděl plné- a ano dost často tam jsou novější auta,ale v dost případech to patří studentům co nemají úplně český původ.![]()

Presne tak bych to videl ja.
omlouvám se -těch míst je 300sudajs píše:Na suchdole je školní parkoviště.
nemyslím si že vetšina jezdí autem to parkoviště má něco přes 150 míst-ještě jsem ho neviděl plné- a ano dost často tam jsou novější auta,ale v dost případech to patří studentům co nemají úplně český původ.![]()
discovery 1
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
A ti z nich nejvíce nadaní mohli studovat v Plzni za půl roku na JuDrasudajs píše:Na suchdole je školní parkoviště.

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Hmm, už to tu přestává být sranda
Když už zde píšete mimo to téma, musím se pochlubit. Byl jsem teď oba dny s vnoučaty opékat v lese ,,buřty". A víte co? Byl jsem rád, že tam s námi nebyl ani jeden z těch dvou kandidátů. Jeden by nám tam spal a druhý objímal stromy

Když už zde píšete mimo to téma, musím se pochlubit. Byl jsem teď oba dny s vnoučaty opékat v lese ,,buřty". A víte co? Byl jsem rád, že tam s námi nebyl ani jeden z těch dvou kandidátů. Jeden by nám tam spal a druhý objímal stromy

- Tim
Safraporte píše:Hmm, už to tu přestává být sranda![]()

- hokulia
Tak co, zavreme to?
Hodne stesti u voleb. Ted uz nepochybuju, ze vetsina z vas se rozhodnete spravne!
Hodne stesti u voleb. Ted uz nepochybuju, ze vetsina z vas se rozhodnete spravne!
Všechno je jinak.
Poprosim admina odemcit toto vlakno
Spravne vyjadrovani gentlemana, aneb takovy jsem.
at si postezuju ze tato debata je o HOVNE

at si postezuju ze tato debata je o HOVNE

- hokulia
matooo píše:Poprosim admina odemcit toto vlakno
at si postezuju ze tato debata je o HOVNE![]()
...vlakno je snad stale otevrene, ale na debatu o hovne so prosim otevri svoje.
Všechno je jinak.
Je to dobré vlákno!!! Dohadovat se není špatné!
Zamykat vlákna nenaučí lidi schopnosti vstřebávat jiné názory, naopak!
Pravdoláskaři proti frajerům? Nejspíš ne. Málokdo je tady bezvýhradně pro jednoho z nich.
Volme si každý koho chceme. Důležité je připustit si tu svou zodpovědnost a skutečně volit a to nejen prezidenta.
Já třeba měl ve zmiňované kalkulačce K +9 , M -13
Školné ano (minimálně do té doby něž se bude mrhat penězi a energií pro flákače - takže bohužel na dlouho)
Církevní restituce ano. Ukradené to je, vrátit se to musí (Už to že se někdo brání vrátit něco ukradeného je na facku). To jak k tomu majetku přišla chudá církev je na jinou debatu.
Evidentně ani jeden není ideální, ale jmenujte jednoho libovolného ze světa kdo je.
Zamykat vlákna nenaučí lidi schopnosti vstřebávat jiné názory, naopak!
Pravdoláskaři proti frajerům? Nejspíš ne. Málokdo je tady bezvýhradně pro jednoho z nich.
Volme si každý koho chceme. Důležité je připustit si tu svou zodpovědnost a skutečně volit a to nejen prezidenta.
Já třeba měl ve zmiňované kalkulačce K +9 , M -13
Školné ano (minimálně do té doby něž se bude mrhat penězi a energií pro flákače - takže bohužel na dlouho)
Církevní restituce ano. Ukradené to je, vrátit se to musí (Už to že se někdo brání vrátit něco ukradeného je na facku). To jak k tomu majetku přišla chudá církev je na jinou debatu.
Evidentně ani jeden není ideální, ale jmenujte jednoho libovolného ze světa kdo je.