jo a jak bude vypadat

Moderátor: Miky_CZ
35) will.26Neklan píše:Aktualizuji seznam zájemců o účast, samolepky a trička. Prosím o kontrolu a udání nějakých změn, popřípadě odhlášení nebo přihlášení. V tomhle počtu aut už to vypadá na poměrně velkou akci, která bude vyžadovat trochu organizace, tak vás prosím, abyste mě včas o všem kolem vaší účasti či neúčasti informovali. Díky.
1) PavelIU
2) RudaK - 2x S + 1x T (XXL)
3) Brudr - 1x S + 1x T (XL)
4) Krestak - 1x S + 2x T (XXL + L)
5) Landy - 1x S + 2x T (L + M)
6) Miky_cz - 1x S + 1x T (L)
7) DjALF
8 ) papavel.k - 1x S + 1x T
9) paia
10) MadTom - 1x S + 2x T (obě XXL)
11) moon13 - 1x T (M)
12) Forsttimber
13) default 1x T (L)
14) Land Jirka 1x T (XXL)
15) Michal M - 2x S
16) low
17) -buri- - 1x S
18) Rosi - 1x S + 2x T (XL + M)
19) Zdeněk
20) Sedla - 1x S
21) Wolfee
22) Mopadži - 1x T (XXL)
23) Honzan - 1x S + 2x T (XXL + L)
24) Pablo.GS - 1x T (XL)
25) Brubo
26) Mrož - 1x T (XL)
27) Honza - 2x S + 1x T (XXL)
28) Karel Sláma (?)
29) Defikr
30) Yorkin - 1x S + 1x T (L)
31) Petra
32) Jan Ikl - 1x S + 1x T (M)
33) Vizos
34) 1960SeriesII (?)
will.26 píše:pokud by nevadilo fryčko tak bych se taky kouknul
neterenním kyborkem??? mužu ti říct že jsme měli sraz tady z bandou z fora na vřesinské strži a byl jsem mile překvapen co fryčko zvládne a krom toho máš dvojku a já stařenku (ještě štěstí že tam byl miky s diskoškoumoon13 píše:will.26 píše:pokud by nevadilo fryčko tak bych se taky kouknultaky jsem se tady vetřel s podobným odkazem... jestli tam se svým neterénním moderním kyborkem nebudu na ostudu
![]()
Ale jedu, tak přijeď taky. Já teda budu muset dojet v pátek odpoledne a v sobotu ve 12 zpět. No alespoň něco
To bych v životě neudělal... dobrá rada na furt!default píše:Ohedně Free - nejdůležitější je NEPUČOVAT rozjařeným Defíkářům na noční vyjížďkuTo rozhodně nevydrží
Oka, takže Mišo, na toho si dám bacha!!!MOPADŽI píše:Zase narážka na Miša![]()
ještě jsem tam nebyl ale už začinám mít nějaký divný pocitRudaK píše:jj ten výsledek noční etapy se nedá zapomenout![]()
![]()
![]()
naproti tomu Mišo měl jen odřenou barvu na pravé straně předního nárazníku![]()
ale nakonec Zdenek si ráno tu spojovačku od bláta nechal očistil , a Mišovi sme pomohli ten nárazník natřít .......tak jsme všichni odjeli,akorát mě a Merlinovi se nechtělo,tak sme se nechali po cestě odvést,teda odtáhnout![]()
"což na Valachách není možné"PavelU píše:Hlavně se vše odehrálo ve stavu "mírně" podnapilém, což na Valachách není možné, protože se přejíždí po hlavních cestách a normálních komunikacích. Hrozí silniční kontrola policií. Proto by každý měl zvážit, jestli vyjede nebo ne. A jak píše Neklan, pojede se i terénem(většinou lesní cesty) a tam se může přihodit cokoliv...
Kdo se bojí s..e v předsíniPavelU píše:Hlavně se vše odehrálo ve stavu "mírně" podnapilém, což na Valachách není možné, protože se přejíždí po hlavních cestách a normálních komunikacích. Hrozí silniční kontrola policií. Proto by každý měl zvážit, jestli vyjede nebo ne. A jak píše Neklan, pojede se i terénem(většinou lesní cesty) a tam se může přihodit cokoliv...