Tedy dělalo, teď už je teplo

Moderátor: Miky_CZ
HST píše: Tedy dělalo, teď už je teplo
ahoj, nic jsem s "kabely" na webastu nedělal a minulý týden jsem ho zkoušel "před zimou" opět zapnout dálkovým ovladačem - začalo to dělat přesně to co píšeš - chvíli to cvakalo a nic. Resumé: "spálená" komora - tak mně to řekli v pátek v servisu. Když jsem tam jel dnes paltit, říkali, že tam mají další D3 se stejným problémem...opravu řešíme...NOTIX píše:tak bohužel žádná změna i s plnou nádrží![]()
bohužel jsem nemohl zjistit jestli se zapne samo,protože bylo teplo a zase jsem vyjel z garáže
snad se o víkendu ochladí a zkusim jestli běží nebo je bloklé
Taky jsem byl pěkně nas... když mne to řekli. Je tam Thermotop V. Lidi ze servisu jeli do "skladu" Webasta a tam jim řekli, že komora přímo ve specifikaci LR se nedodavá. Na té druhé tam zkusí instalovat komoru s VW a dnes tam budu volat, jak to dopadlo. Jinak v Zábřehu je servis co by to měl umět vyřešit. Už jsem s nimi mluvil a jsem předběžně domluven na 26.11. Teď čekám co v servise v Brně.NOTIX píše:tak to jsem slyšet nechtěl![]()
dej pak vědět jak to dopadlo s opravou.
jinak výměna hořáku je v poho, jen musim mit jistotu po čem jít.
příští týden zajedu na diagnostiku jestli to něco ukáže
díky za případné rady a zkušenosti
Ptám se zde zkušených, jaký typ webasta je v D3 TT - C/E/P/V/Z
ptám se dřív než se tam ponořím zjistit který tam je. To kvůli tomu jaký koupit hořák.