Moderátor: Miky_CZ
Aaaaa, tak to ti závidím, já trčím zavřený na pražském privátěTim píše:Neboj jsem tu také. Ale já se v ničem nehrabu a užívám si krásného východu slunce nad Slavkovským lesem ve společnosti silného srnce pasoucího se na jeteli.
Tak to já mám svojí zkoušku (ústní maturita)Benjamin píše:To je hodin, nikdo nikde a já tu blbec sedím zahrabaný v Hospodářské politice...Mno nic za půl hoďky vstávám na zkoušku, tak si jdu dát ještě studijního šlofíka
snad to dopadne ať mám na Jihlavě zase o starost míň
![]()
Radši bych se klidně hodiny hrabal v Rave než tohle
![]()
už naštěstí úspěšně za sebou, takže ti držím pěstimasar píše:2:15 - a jsem tu sám jen s otázkami k maturitě
Vidím, nás studentů je tu dost...masar píše:Tak to já mám svojí zkoušku (ústní maturita)Benjamin píše:To je hodin, nikdo nikde a já tu blbec sedím zahrabaný v Hospodářské politice...Mno nic za půl hoďky vstávám na zkoušku, tak si jdu dát ještě studijního šlofíka
snad to dopadne ať mám na Jihlavě zase o starost míň
![]()
Radši bych se klidně hodiny hrabal v Rave než tohle
už naštěstí úspěšně za sebou, takže ti držím pěstimasar píše:2:15 - a jsem tu sám jen s otázkami k maturitě
Nj možná bychom mohli založit svoje vlákno...třeba někteří studujeme vedle sebe a ani o tom nevímeMcPet píše: Vidím, nás studentů je tu dost...
Jsem pro, alespoň nějaké informativní... Jinak taky všem gratuluju k úspěšným zkouškám! Já jsem zatím v půlce...Benjamin píše:Nj možná bychom mohli založit svoje vlákno...třeba někteří studujeme vedle sebe a ani o tom nevímeMcPet píše: Vidím, nás studentů je tu dost...
Tak jsem na to vlítnul a navrhuji diskusi přesunout sem do vlastního studentskýho vlákna:McPet píše:
Jsem pro, alespoň nějaké informativní... Jinak taky všem gratuluju k úspěšným zkouškám! Já jsem zatím v půlce...
jo jo slavkovskej les je super taky nato koukamTim píše:Neboj jsem tu také. Ale já se v ničem nehrabu a užívám si krásného východu slunce nad Slavkovským lesem ve společnosti silného srnce pasoucího se na jeteli.
pina007 píše:jo jo slavkovskej les je super taky nato koukamTim píše:Neboj jsem tu také. Ale já se v ničem nehrabu a užívám si krásného východu slunce nad Slavkovským lesem ve společnosti silného srnce pasoucího se na jeteli.tet je obvzlast peknej vychod slunce