New Land Rover LR4
Moderátor: Miky_CZ
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disko 4
Ty jsi tam někdy jezdil? Tak to jsi se měl stavit na pokec. No je pravda že před měsícem ji taky někdo obdivoval,ale trochu víc a vymlátil mi okno a trochu odlehčil od zavazadel...
Teď jsem se přestěhoval do Heřmanic o kousek dále.
Zdar Radek
Zdar Radek
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
to je tak rok zpatky, to jsem tam jezdil za tvou ted uz ex sousedkou:-D a to jsem tu na foru jeste ani moc nebyl a nevedel jsem kdo jsiRadek D3 píše:Ty jsi tam někdy jezdil? Tak to jsi se měl stavit na pokec. No je pravda že před měsícem ji taky někdo obdivoval,ale trochu víc a vymlátil mi okno a trochu odlehčil od zavazadel...
Zdar Radek
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Radek D3
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo to.No stejně by nebylo špatné někdy udělatnějaké setkání nás Ostraváků a lidí z okolí a samozřejmě i lidí s fóra. Třeba v Vřesinské strži, až bude pěkně teploučko.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
nejake srazy uz sme si udelali seslo se nas 6 a na druhem 4 bylo to tu i vyvesene a moc lidi se nedostavilo, na jare tam bude neco poradat boboso jako zastupce land rover/jaguar tak nakou predvadeci akci tak bysme se treba vsichni mohli potkat tamRadek D3 píše:Tak to jo to.No stejně by nebylo špatné někdy udělatnějaké setkání nás Ostraváků a lidí z okolí a samozřejmě i lidí s fóra. Třeba v Vřesinské strži, až bude pěkně teploučko.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Radek D3 píše:Ahoj včera jsem se poprvé mohl svést tou 4kou a je to paráda.
Motor táhne hezky odspodu, podvozek sedí jak přibitý..vnitřní hluk minimální..uspořádaní ovladačů taky velmi přehledné..trochu mi tam nasedí ten analogový budík uprostřed a hlavně řadící páka tam mohla být taky trochu lepší..třeba jako v RR.
Sedačky perfektně drží tělo a jsou příjemně tvrdé.
Za 14 dní bude představen v Ostravě nový RR Sport. Jinak info v Ostravě v Bof B cars již dělají záruční servis....konečně.
Přesto všechno jsem rád, že mám svojí D3 je to prostě můj mazel a za nic bych ji nevyměnil. Už jsem s ní toho celkem dost prožil a vím co mám od ní čekat.Naopak se do ní chystám trochu investovat do výměny tlumičů zvýšení výkonu motoru u Matzkera.
Zdar Radek.
I když RudůvK název je možná trochu neurčitý a ne každý jej hned při prvním pohledu dešifruje jako téma pro Discovery4....

Každopádně Discovery 4 mi učarovalo (i když jsem čekal silnější motor -viz článek z mé zkušební jízdy v roko motor).
Přesto přezevšechno již mám na novou D4 složenou zálohu.
- cyril
Re: New Land Rover LR4
Když jsem to slíbil, tak se teda prásknu....Již pár dní mám složenou zálohu na Discovery 4HSE, která mě ve třílitru i přes počáteční nejistotu s výkonem motoru učarovala....
Vynechal jsem ale bezklíčový vstup - inteligentní odemykání+start s klíčem v kapse, prémiovou muziku DVD s LCD i v opěrkách sedadel, nějakou lepší kůži, elektrický štelování volantu ve dvou osách, 7 sedadel, automatický přepínání dálkových a potkávacích světel, hybrid A/D-TV, střešní okna, příčníky do střešního systému, kola 20" a možná ještě něco. http://www.landrover.de/assets/de/de/ve ... schure.pdf
Z výbavy, kterou jsem postupně měnil a rozšiřoval zmíním: barvu Galway Green, 6xautomat, světlou kůži interiéru, Webasto na DO, 360° kamerový systém+LED osvětlení, natáčecí bixenony, 4x4 asistent, Terrain response, hlasový ovládání + OFF/ON road navigace, chladící box ve středovým panelu, závěs na 3,5 tuny, vyhřívaný sedadla + přední i zadní okno a trysky ostřikovačů, tempomat, bluetooth a uzávěrka na zadek. Možná jsem na něco zapoměl, spousta věcí je již obsažena ve verzi HSE standardně.
Po "výběrovým řízení" auto nakonec beru od CARTec Brno, kteří se cenou nejvíc přiblížili německým nabídkám. Za kolik auto konkrétně bude jsem ale slíbil nezveřejňovat.....
Díky tomu, že u LR v Anglii (vím od němců) nestíhají pro velký zájem vyrábět 3.0 motory, je dokonce ohrožen i dodací termín v půlce června. Díky dvouletému odpisu aut, který platí dle nařízení vlády pouze do 30.6. 2010 jsem docela zvědavej, jestli to stihnu. Snad jo. Bude to napínavý...
Dodge Nitro odjelo před 2ma týdny jezdit (asi) natrvalo do Rakouska, takže se pohybuju s LR D2 a trpělivě čekám......

Z výbavy, kterou jsem postupně měnil a rozšiřoval zmíním: barvu Galway Green, 6xautomat, světlou kůži interiéru, Webasto na DO, 360° kamerový systém+LED osvětlení, natáčecí bixenony, 4x4 asistent, Terrain response, hlasový ovládání + OFF/ON road navigace, chladící box ve středovým panelu, závěs na 3,5 tuny, vyhřívaný sedadla + přední i zadní okno a trysky ostřikovačů, tempomat, bluetooth a uzávěrka na zadek. Možná jsem na něco zapoměl, spousta věcí je již obsažena ve verzi HSE standardně.
Po "výběrovým řízení" auto nakonec beru od CARTec Brno, kteří se cenou nejvíc přiblížili německým nabídkám. Za kolik auto konkrétně bude jsem ale slíbil nezveřejňovat.....

Dodge Nitro odjelo před 2ma týdny jezdit (asi) natrvalo do Rakouska, takže se pohybuju s LR D2 a trpělivě čekám......

- Přílohy
-
- galway1.jpg (29.17 KiB) Zobrazeno 3865 x
-
- kamera1.jpg (29.38 KiB) Zobrazeno 3863 x
-
- 4x4asis.jpg (28.77 KiB) Zobrazeno 3859 x
-
- wasser1.jpg (88.45 KiB) Zobrazeno 3855 x
-
- !!rQ4Gv!!20~$(KGrHqIOKi4Er)63BvfpBLHfBM1eyg~~_24.jpg (8.36 KiB) Zobrazeno 3853 x
Naposledy upravil(a) cyril dne 26 úno 2010 13:50, celkem upraveno 3 x.
gratuluju a musim uznale napsat, ze kvuli tomuhle bych se vzdal i toyoty. 

čím víc na toukám, tím víc si říkám, jestli neprodám svojí D3, i když už jsem jí dost dovybavil .... ale ta D4 je teda kurnik šopa nádherná záležitost ....

LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Stavros píše:gratuluju a musim uznale napsat, ze kvuli tomuhle bych se vzdal i toyoty.
Díval si se na Range Rover Sport Superchange ? .....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- cyril
Díky, taky se mi moc líbí. Jsem rád, že jsem nákladnou anabázi s Toyotami přeskočil....Stavros píše:gratuluju a musim uznale napsat, ze kvuli tomuhle bych se vzdal i toyoty.

Poslední mediální masáže Toyotě jako firmě také moc neprospívají. Jsem zvědavej, jak bude D4 spolehlivá. Doufám, že to bude lepší než modely D3 do 2006, které tu pověst neměly zrovna nejlepší.
- RudaK
cyril píše:Díky, taky se mi moc líbí. Jsem rád, že jsem nákladnou anabázi s Toyotami přeskočil....Stavros píše:gratuluju a musim uznale napsat, ze kvuli tomuhle bych se vzdal i toyoty.![]()
Poslední mediální masáže Toyotě jako firmě také moc neprospívají. Jsem zvědavej, jak bude D4 spolehlivá. Doufám, že to bude lepší než modely D3 do 2006, které tu pověst neměly zrovna nejlepší.
Todle nechápu mám ji a spokojenpost .....

[quote="cyril"][/quote]
Asi bych s tím takhle do vody v životě nevjel!!!

Asi bych s tím takhle do vody v životě nevjel!!!

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Něco k tomu na další pokoukání a počtení:
http://www.novinky.cz/auto/193055-s-nov ... mo-ne.html
http://www.novinky.cz/auto/193055-s-nov ... mo-ne.html
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- RudaK
moon13 píše:Asi bych s tím takhle do vody v životě nevjel!!!cyril píše:![]()
A proč ne,já vjel s 2006 do hlubší vody ( ten špatný ročník

p.s. Cca 120cm výška vody

- Přílohy
-
- Našel jsem - tuto !
- KUPAOV~1.JPG (164.15 KiB) Zobrazeno 3984 x
- Radek D3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Rudo mám RR sport...je to moc fajn pohodlné autí a navíc ten zvuk 8 hrnců se nedá ničím nahradit,ale stejně si tam v RR přijdu nějak nesvůj...Diskoška je mnohem víc chlapácké auto...a já na ty kravaty moc nejsem. ..Ale pro tvojí ženu to bude určo příjemné svezení.RudaK píše:U mě rozhodnuto o typu. Po čtyřech letech přechází můj zájem na RR Sport .Howg,už nebudu hodnotit D IV,i když hezká je,co vo to ......
p.s. svou D III si určitě ponechám
Zdar Radek
- Úďa - alias PETR DII
- auto: DII TD5
Copak Ruda to je drsňák.
Já jsem taky jel vesele za Lowem, ale ty zážitky
Já jsem taky jel vesele za Lowem, ale ty zážitky
Petr DII - alias Úďa
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)

2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
- RudaK
[quote="Petr DII"]Copak Ruda to je drsňák.
Omyl,jsem měký,ale ze začátku sem myslel,že to musí vydržet .....
Omyl,jsem měký,ale ze začátku sem myslel,že to musí vydržet .....

- RudaK
Radek D3 píše:Ahoj Rudo mám RR sport...je to moc fajn pohodlné autí a navíc ten zvuk 8 hrnců se nedá ničím nahradit,ale stejně si tam v RR přijdu nějak nesvůj...Diskoška je mnohem víc chlapácké auto...a já na ty kravaty moc nejsem. ..Ale pro tvojí ženu to bude určo příjemné svezení.RudaK píše:U mě rozhodnuto o typu. Po čtyřech letech přechází můj zájem na RR Sport .Howg,už nebudu hodnotit D IV,i když hezká je,co vo to ......
p.s. svou D III si určitě ponechám
Zdar Radek
Mě ro v D IV přijde stejný .....

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 26#p110626
- cyril
Copak...někdo si vybral stejnou barvu?cuisine píše:...