aháááá promň špatně sem si to přečetlBigBang píše:vííím já jen zkoušel jestli se přihlásí sám

Moderátor: Miky_CZ
aháááá promň špatně sem si to přečetlBigBang píše:vííím já jen zkoušel jestli se přihlásí sám
jeli tam dneska kolem 12. stál jsem s puštěným oranžovým majákem před NTK tak mě nechali býtHanys_a_Kaca píše:Vidim, zes to fotil jeste pred tim, nez jsem dostal pokutu. Je tam vjezd jen pro dopravni obsluhu, zvladam nekdy az pet pokut tydne:-) Mam jich plny cubby box.
no my na ostravsku se uz moc zdravit nemusime, my sme se skoro vsichni potkali vcera u peslika:-DBroňa Ostrava píše:Dnes v Ostravě černá D4, pak ještě jednou ta samá v Hrabyni a v Opavě Kateřínkách tuším že černý def, všichni zdravili... byl to někdo ze zdejších? Jinak ze zkušeností z Ovy musím říct, že více zdraví Diskošky a RRS, Freečka skoro vůbec...![]()
Broňa
tak o tom jsem bohužel nevěděl... jinak bych přišel pozdravit a nebyl bych mrzký, že to freečka flákají...Miky_CZ píše:no my na ostravsku se uz moc zdravit nemusime, my sme se skoro vsichni potkali vcera u peslika:-DBroňa Ostrava píše:Dnes v Ostravě černá D4, pak ještě jednou ta samá v Hrabyni a v Opavě Kateřínkách tuším že černý def, všichni zdravili... byl to někdo ze zdejších? Jinak ze zkušeností z Ovy musím říct, že více zdraví Diskošky a RRS, Freečka skoro vůbec...![]()
Broňa
no my sme se tam sesli tak nahodne, nekdo tam na auto cekal, nekdo tam to auto musel nechat no a nekdo jel domu, protoze toho ma na aute v haji moc a musel bych to tam tak tyden nechat no a to ted nemuzuBroňa Ostrava píše:
tak o tom jsem bohužel nevěděl... jinak bych přišel pozdravit a nebyl bych mrzký, že to freečka flákají...
Jinak dnes ještě na Rudné Radek... tak zdravím... vidím že už máš plně nastrojeno... tak už jen necelý týden
ja sem tam dozadu ani nesel, protoze vzdycky jak tam jdu tak tam najdu neco zajimaveho co proste musim mit:-D naraznik, zebrik, kardan.... tam je to zaklete misto:-Dwill.26 píše:miky a co moje fryčko? je tam ještě?fčil jezdím tvingem a mám už deprese
a ještě k tomu dědek taky není pojizdný
už mám kurevský absťák.........LR prostě chybí
zdravíme do Žacléře:-) Bernartice jsou jen kousekBebop píše:Tak vy jste trutnovský.. Máme chatu u Žacléře, rodinný poklad.. Děda ji koupil v padesátých letech, učil v Trutnově na lesárně a babička na zdrávce..