aditivum do automatu

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Zpráva
Autor
Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

Re: aditivum do automatu

#21 Příspěvek od Kokesek » 30 bře 2016 20:30

halo píše:Otazocka. Chcel by som vymenit napln v automate resp. uz som zacal. Chcel by som z prevodovky dostat co najviac stareho oleja ale kedze vzdy ostane cca polovica starej naplne v prevodovke tak.... Objednal som 20l ATF oleja a k tomu filtre. Plan je - menit olej viackrat zasebou nech sa co najviac zriedi stary/novy. No a otazka je kedy najskor vymenit olej. Plan bol cca po 500km ale tu som sa docital ze je lepsie nechat to tam tych 1500km (alebo som to zle pochopil?). Problem s automatom nemam ziaden, jedna sa len o dobry pocit ze sa o auto staram :grin:

zalezi na kazdem ...pokud je auto zanovni tak nema smysl cekat pokud je to auto starsi kde nebyl menen tak bych to resil postupne s odstupem par stovek kilometru...
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

halo
auto: Disco II td5

Re: aditivum do automatu

#22 Příspěvek od halo » 30 bře 2016 20:39

Tak, zanovna diskoska podla mna uz neexistuje :-) Jedna sa podla mna o klasicky priemer - realnych 280tkm. Na magnete vo vani bol nejaky sedy maglajz ale nie piliny. Mam olej aj filtre na 3-4 vymeny. Tak postupne budem skracovat intervaly , uvidime ci sa nieco prejavi.

Odpovědět