také me zajímá, jestli to někdo zkoušel nebo řešil. Dekuju!
 také me zajímá, jestli to někdo zkoušel nebo řešil. Dekuju!Odesláno z mého HUAWEI Y300-0151 pomocí Tapatalk
Moderátor: Miky_CZ
 také me zajímá, jestli to někdo zkoušel nebo řešil. Dekuju!
 také me zajímá, jestli to někdo zkoušel nebo řešil. Dekuju! O unibalech už kolem mě něco proletělo, ale jak to dopadlo netuším.
 O unibalech už kolem mě něco proletělo, ale jak to dopadlo netuším.

) a chystám se tam natlačit ty nová a napadlo mě to přepákování přímovodu zahřát, aby to šlo lépe. Nevím jestli ale tím teplem nepoškodím ty nové silentbloky.
 ) a chystám se tam natlačit ty nová a napadlo mě to přepákování přímovodu zahřát, aby to šlo lépe. Nevím jestli ale tím teplem nepoškodím ty nové silentbloky.Díky, pravda ty silenbloky na přepákování šli dobře, ale ty na plastový silontbloky na ramenech se mi v závěru dost mačkali a byl to boj. Nakonec vše ok.Martin_Černý píše:Nic nenahřejvej, jen to mázni a natlac to tam. Jde to dobře.
Ahoj, jsi s nima spokojeny ? Tohle nejsou originaly nebo jo ?vladob8 píše:Na tej vahe v prostriedku su 3 sfericke loziska, jedno vacsie uprostred a dve hore a dolu. Na konci tyci pri karoserii su dva klasicke silenbloky ale zrejme z hliniku lebo je to velmi lahke. Mam vsetkych 5ks kupenych z islandu4x4 http://www.island-4x4.co.uk/bush-watts- ... -4391.html" onclick="window.open(this.href);return false; chystam sa to menit.
Ahoj ako dlho to vydrzalo pretoze ta cena je supervladob8 píše:Na tej vahe v prostriedku su 3 sfericke loziska, jedno vacsie uprostred a dve hore a dolu. Na konci tyci pri karoserii su dva klasicke silenbloky ale zrejme z hliniku lebo je to velmi lahke. Mam vsetkych 5ks kupenych z islandu4x4 http://www.island-4x4.co.uk/bush-watts- ... -4391.html" onclick="window.open(this.href);return false; chystam sa to menit.

A upadlo z toho nekomu neco uz vubec nekdy ?
  A upadlo z toho nekomu neco uz vubec nekdy ? 
 . Akorat ti  bude  plavat naprava. Vyrobim si lisovaci pripravky, jak to pozoruju, asi nebudes jediny
. Akorat ti  bude  plavat naprava. Vyrobim si lisovaci pripravky, jak to pozoruju, asi nebudes jediny  .
. . Daval jsi Britparty, nebo originaly ?
. Daval jsi Britparty, nebo originaly ? 
 niekedy ho treba proste odrezat;-)MadTom píše:Docela zábave je ten prostřední šroub - větší asi na autě není, a když jsem ho poprvé povoloval, tak jsem měl strach, že 1/2" golu utrhnu, tak jsem si vzal radši větší golu a k ní delší trubku.
Velká pravdaHanys_a_Kaca píše:Co jde s přípravkem jde nakonec s trochou citlivosti i bez přípravku. Co jde pod lisem, jde namazaný i ve svěráku. Co jde ve svěráku, jde i kladivem...
 ......já radši zůstal jen u svěráku
 ......já radši zůstal jen u svěráku 
On al nebyl zarezlej, jenom utaženej a zalepenej. A taky je prostě velikej a hlavně dlooooouhej. Takže stačilo pořádně zabrat a bylo to.visby píše:niekedy ho treba proste odrezat;-)MadTom píše:Docela zábave je ten prostřední šroub - větší asi na autě není, a když jsem ho poprvé povoloval, tak jsem měl strach, že 1/2" golu utrhnu, tak jsem si vzal radši větší golu a k ní delší trubku.