Takže ten náš je s klidem visby? Už tě stavěli? Já ty rakušáky tak nemám rád...visby píše: rakusanov zaujima hlavne bull-bar, kedze to je povazovane za nebezpecnu hranu. pevnostny sa da aj u nich zapisat do TP za urcitych podmienok.
mam taku skusenost, ze ked si clovek na auto nedava zhyrale upravy, tak nema problem nikde na svete. ako sa vravi, vsetkeho s mierou;-)
Pevnostní nárazník ARB pro Discovery 2 - SMAZAT
Moderátor: stan
Re: Pevnostní nárazník ARB pro Discovery 2 - sleva na 14990
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
zastavili ma, ale kvoli niecomu inemu. cekol gumy a spytal sa, ze ci som naozaj bol v rusku;-) buzeracie je na rakuskych cestach podstatne menej...Benjamin píše:Takže ten náš je s klidem visby? Už tě stavěli? Já ty rakušáky tak nemám rád...
Tak to mas asi stesti, z mych zkusenosti vychazi rakousky policajt skoro nejhure, jinak proti rakusakum jako takovym nic nemam vubec...visby píše:zastavili ma, ale kvoli niecomu inemu. cekol gumy a spytal sa, ze ci som naozaj bol v rusku;-) buzeracie je na rakuskych cestach podstatne menej...Benjamin píše:Takže ten náš je s klidem visby? Už tě stavěli? Já ty rakušáky tak nemám rád...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz