Kazdopadne, ak by ma vymena cerpadla postihla niekde mimo trpezlivosti a priaznivych poveternostnych podmienok priecnik padne za obet
Def TD5 - palivove cerpadlo
- vladimir@maxwell.sk
- tel.: +421908675675
- auto: defik 110 D II KW800
Re: Def TD5 - palivove cerpadlo
tiez som urobil "servisny otovor". dakujem za miery - sedi to! plech som sice vyrezal, ale ten priecnik, ktory je pod podlahou kufra mi bolo luto prerezat, takze vo stvrtok idem davat aj tak nadrz dole
defender ma aj tak uz dost svojich zvukov a kedze ho vyuzivam najma na cestu nechcem aby sa k nim casom pridal nejaky dalsi vrzgot
Riesil niekto z vas fixaciu toho prerezaneho priecnika?
Kazdopadne, ak by ma vymena cerpadla postihla niekde mimo trpezlivosti a priaznivych poveternostnych podmienok priecnik padne za obet
... ziadny vrzgot ta necaka. Priecka je bodovo zvarena s podlahou takze sa nic neuvolni. O uzitocnosti tohoto otvoru by vedelo rozpravat mnoho ludi 
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Třeba já, viď Dano 
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
... trebars Ty. Nebyt toho otvoru tak tam stravime podstatne viac casu.MOPADŽI píše:Třeba já, viď Dano
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Prosím někoho, kdo ví, kde se má udělat otvor pro výměnu čerpadla na 90tku r. 2003
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu