Když nebude černej, naleštěnej a chromovaný kola tak to snobárna není. Spíš bych řekl předražená kvalitaDiscovery1 píše:Podle mě je to předražená snobárna.![]()
Ale auto je to hezký, jen strašně předražený.

Tady je jeden co byl u nás na doplňky.
Moderátor: stan
Když nebude černej, naleštěnej a chromovaný kola tak to snobárna není. Spíš bych řekl předražená kvalitaDiscovery1 píše:Podle mě je to předražená snobárna.![]()
Ale auto je to hezký, jen strašně předražený.
pocitaj s tym, ze bezne offroady by sa na takych cestach tiez dobrovolne rozsrobovali;-) a okrem toho sa im rozpadli len tlmice, podla toho co som cital...Filip píše:no jo, ale civilna verzia asi nebude az taky tvrdy offroad
http://www.autoweb.cz/ostuda-pro-mercedes-benz-tridy-g/" onclick="window.open(this.href);return false;
A s těmi škrábanci je to fakt peklojirka116 píše:Dík za vyčerpávající info.Pro mě je srdcovka i mercedes,ale po zkušenosti ze srazů Mercedesů tak mi připadá že jsou tam ty lidi trochu víc namyšlený. Tady se mi libí vícTak budu dál koukat po nějakem LR u které mi nebudou vadit škrábance od větví.V Bělé jsem to trochu přehnal měl jsem nastříkany čerstvě bok a ty škrábance co se mi povedlo udělat jsou fakt dost
To jako, že se pak může do inzerátu napsat "V TERÉNU NEJETÝ"injaaa píše:A nevyjde to ani tak strašně drahý pokud chce člověk to auto trošku off používat a přitom zachovat prodejný...