Geometria DEFENDER
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Geometria DEFENDER
tak sem vytahl papir z geometrie a mam na obou prednich kolech -1,05
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
pokud se ti blbě nesjíždějí kola, nebo netáhne řízení, tak bych to neřešil
viděl jsem už daleko větší čísla po bouračkách a auta v pohodě jezdí
viděl jsem už daleko větší čísla po bouračkách a auta v pohodě jezdí
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
... evidujem uz 3 normalne odpovede.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Ako pise LandJirka...isiel si na tu modernu masinu preto, lebo sa to divno chova, alebo len preventivna kontrola?
Ja som si doteraz nastavoval geometriu obycajnym metrom a zijem v sladkej nevedomosti, ze je vestko OK (Aj tak sa tam standardne nic ine nastavit neda)
BTW: pekne si ho zaparkoval. Este aj v smere jazdy
Ja som si doteraz nastavoval geometriu obycajnym metrom a zijem v sladkej nevedomosti, ze je vestko OK (Aj tak sa tam standardne nic ine nastavit neda)
BTW: pekne si ho zaparkoval. Este aj v smere jazdy
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
... tak preventivne lebo teraz ked uz zimaky mam zjazdene pod polovicu vidno, ze vnutorna strana je zjazdena viac.teslo píše:Ako pise LandJirka...isiel si na tu modernu masinu preto, lebo sa to divno chova, alebo len preventivna kontrola?
Ine negativa neevidujem.
... len ja rocne najazdim 45tis kmteslo píše:Ja som si doteraz nastavoval geometriu obycajnym metrom a zijem v sladkej nevedomosti, ze je vestko OK (Aj tak sa tam standardne nic ine nastavit neda)
... kdeze isiel som opacnym smeromteslo píše:BTW: pekne si ho zaparkoval. Este aj v smere jazdy
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Tak co Dano, nasel jsi tam vcera neco na tom kole?
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
K tejto téme ma dostala ohnutá spojovacia tyč. Narovnať sa podarilo celkom slušne akurát ma trápi že mi auto ťahá mierne doprava. Tusim, ze okrem spojovačky( ložiska zvysle čapy OK) tam ani nie je moc čo nastavovať tak čo by ste povedali roztiahnuť či stiahnuť ?
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
No mne to robí zas...ný protektor!!! A že som sa toho uhľadal,kde je chyba.Až po prezutí na zimáky som zistil,že mám auto kde netreba stále ťahať volant U tejto konštrukcie nápravy sa nedá na nastavení nič meniť,jedine ohnúť pri náraze.Zbiehavosť má malý vpliv na ťahanie do strany,skôr sa prejaví zaplávaním pri prejazde po bielej čiare za mokra a po čase opotrebením pneu na jednu stranu.
V jednoduchosti je krása.
- asderf
- tel.: +421905442212
- auto: def 110 300tdi
Čo sa týka ťahania dostrany môže byť aj zlá geometria zle nafukane pneu zle zjazdné pneu.
Zjazdena pneu do jednej strany to je zlý odklon ak sú pneu zjazdné na vnútornej strane auto má danú nápravu rozbiehavu ak vonkajšiu tak je náprava zbiehava
a zlá geometria nad 3 mm žere gumy
Zjazdena pneu do jednej strany to je zlý odklon ak sú pneu zjazdné na vnútornej strane auto má danú nápravu rozbiehavu ak vonkajšiu tak je náprava zbiehava
a zlá geometria nad 3 mm žere gumy