Novej naviják
Moderátor: Acon
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Je to vše o obchodě.Někdo je snaživý a někdo má vlažný přísrup.Stavros píše:Takze Come Up mi pred chvili prisel, stal presne tech 527 EUR vcetne dopravy. Cena je vcetne kladky. Myslim, ze Italove tak spatni nebudou. Domluva je s nima o 100% lepsi nez s Anglanama, ktery musim obcas skoro prosit, aby se mi ozvali.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
No koukam, ze si ten muj prispevek pojal jinak nez sem zamyslel... nerad se vychloubam, tak to vubec nebylo mysleno, jen to auto s novym liftem a botkama vypada mnohem lepe nez origo- to sem tim myslel!discover píše:Kocure, jaky znacky mas ten navijak. Pochlub se. A foto po namonteni bude? At vidime poradny auto![]()
![]()

-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Kocure, to sis spatne vysvetlil, neni v tom vubec ironie. Orravdu rad bych videl jak vypada D s lehkou vyzbroji. Sam o necem uvazuji a kde jinde to mohu videt, nez na foru anebo primo na srazech. Jinak asi kazdy mame rad, kdyz se nam uprava podari a dostane se nam "oceneni" z offobce.
P.s. A ty tri usmevy mivam v prispevcich vzdy, i kdyz mi neveselo

P.s. A ty tri usmevy mivam v prispevcich vzdy, i kdyz mi neveselo

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Stavrosi,asi tě nepotěším,ale Warn je podle mě stejně dlouhej jak Come Up.Ale to je jen můj názor - sám jsem ho neměřil.Stavros píše:ja jsem ten navijak ale daval do origo narazniku, ne do pevnostaku.

p.s. S Come Upem jsem 100% spokojen .Zatím ....! Ruda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Rudo, ten nas COme Up ma brzdu vne motoru, ma ji jakoby na konci, takze je delsi o cca 5 cm nez Warn 9000. Asi se to tam vejde, ale budu muset to nejak zastavet jakoby vis, ne dolu mezi ram, ale jakoby na uroven spodni casti chladice. A asi vyrezat diru na pruvlak, jako to mas ty - pod SPZ. Nebo vyresit pevnostak, ale to znamena novy pera, horsi jizdni vlastnosti, dalsi penize pred vanocema a castecne problem, pokud me zastavi policie, nedejboze pokud nekoho nabouram a on se bude na me hojit.