Nikdo nechce zimni projekt?RostaO píše:Dekuji Cyrilovi za recenzi.
Jeste to tu porad je
P: S2A 1969, 88", LHD, safari, AKCNI CENA 49000,-
Moderátor: stan
Re: P: S2A 1969, 88", LHD, safari, SLEVA
LR SIII
cerstve zpravy z Brna: byl tu vcera pan okouknout situaci. Na nekterych fotkach to pry vypada, jako se jsou zamrizovana bocni okna. Nejsou! Je to jen odraz plotu ve skle.
A bohuzel nekam zmizela mrizka chladice, asi si ji nejaky kolemjdouci pujcil. Jinak vse pri starem....
A bohuzel nekam zmizela mrizka chladice, asi si ji nejaky kolemjdouci pujcil. Jinak vse pri starem....
LR SIII
...tak jeste jedna novinka: akcni cena 49 000,-
Zacinam mit malo mista na dvore a nechci, aby to tu celou zimu stalo bez uzitku.
Zacinam mit malo mista na dvore a nechci, aby to tu celou zimu stalo bez uzitku.
LR SIII
Re: P: S2A 1969, 88", LHD, safari, AKCNI CENA 49000,-
se divím že to už někdo nekoupí vždyť je to uplně pod cenou
to už je taková krize????vzpominám jak jsem scháněl dědka tak horko těžko a za jiné peníze
(ps:ja koupit nemužu protože bych dostal přes držťku)

Ahoj, no ono na nem je docela dost prace. A taky lidi nemaji penize. A mladi kluci si radsi koupi shnilyho patrola, protoze to je ta legenda a tak. Asi je to vice pricin. Ja to zas nemusim prodat, ze bych nemel na chleba. Ale trochu mi to zavazi a hlavne vim, ze dalsich 5 let na nej cas mit nebudu ....will.26 píše:se divím že to už někdo nekoupí vždyť je to uplně pod cenouto už je taková krize????vzpominám jak jsem scháněl dědka tak horko těžko a za jiné peníze
(ps:ja koupit nemužu protože bych dostal přes držťku)
LR SIII
...jen to postrcim nahoru, at to nepadne do archivu 

LR SIII
- Štorky
- tel.: +420602303705
- auto: Def 110Td4
- Kontaktovat uživatele:
Možná bych měl zájem o tvé auto. Kdy bych se mohl na něj podívat?
Mirek
Mirek
H-D Electra Glide Ultra Classic, BMW R 1200 GS LC Adventure, "Defík" 110 Td4, Austin Gipsy (r.v.1964), RR Classic, MB Vito 4x4, VW T5 4motion, MB G 350 BT, Porsche Cayenne; http://www.storkan.cz
... jeste porad by novy majitel stihl si ho dat pod stromecek. Tak nevahejte 

LR SIII
Ahoj
trochu jsem nad tvojí 88 přemýšlel - asi bych měl zájem - dej vědět zda už je prodaná nebo ne
dík
Honza
trochu jsem nad tvojí 88 přemýšlel - asi bych měl zájem - dej vědět zda už je prodaná nebo ne
dík
Honza
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
Na 99 procent je prodana. Kdyby se situace zmenila, dam vedet.
R.
R.
LR SIII