... nebudem doma ak by si potreboval ND.Wojto píše:Hlasim sa aj ja.

Moderátor: Miky_CZ
... nebudem doma ak by si potreboval ND.Wojto píše:Hlasim sa aj ja.
..gibson myslí bielu smerovku na Disco, konkrétne na moje...a taký tenký konár to bolgibson píše:keby nahodou niekto mal prednu bielu spolujazdcovu smerovku tak ju moze zobrat so sebou, odmena ista
dik
to si este len dosiel domov a chceme ist do brezna, co to bude tam?!?!RišoKE píše:..gibson myslí bielu smerovku na Disco, konkrétne na moje...a taký tenký konár to bolgibson píše:keby nahodou niekto mal prednu bielu spolujazdcovu smerovku tak ju moze zobrat so sebou, odmena ista
dik
..tiež by sa ti sem-tam stalo, keby si jazdil aj v teréne..gibson píše: to si este len dosiel domov a chceme ist do brezna, co to bude tam?!?!
tebe dat do ruky kovadlinu tak aj tu doj...![]()
![]()
rodinny vecer takze pivo z domova B-)RišoKE píše:..tiež by sa ti sem-tam stalo, keby si jazdil aj v teréne..gibson píše: to si este len dosiel domov a chceme ist do brezna, co to bude tam?!?!
tebe dat do ruky kovadlinu tak aj tu doj...![]()
![]()
![]()
..a nemal si byt náhodou v krčme, čo robíš pri počítači??? zas piješ doma..?
Ja ho dotiahnem...DanoDEF píše:... nebudem doma ak by si potreboval ND.Wojto píše:Hlasim sa aj ja.
...tak to Vas mozno miniem v protismere.Laci DII píše:Ja ho dotiahnem...
... kto by si vsimol take spinave auto co splyva s prirodou.Laci DII píše:Ja som si ťa nevšimol...
Dobre bolo, ľudia fajní, blato zákerné, pridrelo mi tlmič riadenia (asi) a nejaké kríže na kardanoch, takže ani škody niesu zásadnediscovery1liptov píše:Chalani chcem sa podakovat vsetkym co ste prisli dufam ze aj nabuduce sa stretneme taka super partia fotky a video coskoro:-)
ty ani nezaspis takze sa budeme musiet vratit do tyzdnaRišoKE píše:Dobre bolo, ľudia fajní, blato zákerné, pridrelo mi tlmič riadenia (asi) a nejaké kríže na kardanoch, takže ani škody niesu zásadne![]()
Nabudúce zoberiem T3-ky a dám aj ten posledný kopček, lebo to len tak nemôžem nechať
..nabudúce si na tú tvoju leštenku zoberiem rukavičky a hodvábnu gurtňu..gibson píše: specialne podakovanie urcite riskovi ze mi skoro vyrval naraznik, niet to nad spolahliveho kamarata![]()
uplne bude stacit ked si kupis gurtnu co ti atiahne aj auto a neroztrnes ju jak snurky od topanok lebo je na 4kolkyRišoKE píše:..nabudúce si na tú tvoju leštenku zoberiem rukavičky a hodvábnu gurtňu..
..beriem si tvoje slová k srdcu, oddnes používam reťaz z LKT-čka, koľko metrov odporúčaš?gibson píše:uplne bude stacit ked si kupis gurtnu co ti atiahne aj auto a neroztrnes ju jak snurky od topanok lebo je na 4kolkyRišoKE píše:..nabudúce si na tú tvoju leštenku zoberiem rukavičky a hodvábnu gurtňu..
no to je snat este pruznejsie jak kinetikaRišoKE píše:..beriem si tvoje slová k srdcu, oddnes používam reťaz z LKT-čka, koľko metrov odporúčaš?