Granex.cz - eshop - náhradní díly nejen na LR
Moderátor: Miky_CZ
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Granex.cz - eshop - náhradní díly nejen na LR
Hmm, tatranka jo ? Musim se zeptat v Budějcích proč v krabicích od Milky vždycky chybí ta Milka .
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Dbáme na zdraví našich zákazníků, aby se dožili dlouhého věku a mohli stále kupovat , sladkosti jsou nezdravéVencaZE píše:Hmm, tatranka jo ? Musim se zeptat v Budějcích proč v krabicích od Milky vždycky chybí ta Milka .
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
tak pribaluj do balikov mrkvu celkom dlho vydrzi,je skladna a zevraj je dobra na oci,aspon klienti uvidia zaco platiaeliott píše:Dbáme na zdraví našich zákazníků, aby se dožili dlouhého věku a mohli stále kupovat , sladkosti jsou nezdravéVencaZE píše:Hmm, tatranka jo ? Musim se zeptat v Budějcích proč v krabicích od Milky vždycky chybí ta Milka .
Vážení klubáci,
využijte jedinečné nabídky a objednejte u nás v rámci akce "Den dopravy zdarma". Nabídka je platná od tohoto okamžiku do zítřejšího poledne při nákupu nád 300 korun.
WWW.GRANEX.CZ
využijte jedinečné nabídky a objednejte u nás v rámci akce "Den dopravy zdarma". Nabídka je platná od tohoto okamžiku do zítřejšího poledne při nákupu nád 300 korun.
WWW.GRANEX.CZ
- charlie.tramp
- auto: LR Discovery I 300TD
Nenasel jsem v nabidce posledni dil vyfuku na D1 300. Za kolik by pripadne byl k mani? Diky
Charlie of Highland
Nevím proč, ale katalog mi vůbec Discovery s motorizaci 300TD vůbec nenabízí. Čistě náhodou, nebylo by originál číslo dílu?
- charlie.tramp
Nevim jestli je to originalni cislo, ale prodava se jako ESR2391GENMirekG píše:Nevím proč, ale katalog mi vůbec Discovery s motorizaci 300TD vůbec nenabízí. Čistě náhodou, nebylo by originál číslo dílu?
Charlie of Highland
Tak bohužel, nenašel jsem. Zkusím ještě zapátrat a případně se ozvu...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Veď preto je v tom bode 9 napísané, že "100 hodnotných príspevkov" a aj je to zdovodnenéMirekG píše:... Raději bych teda zaplatil, než abych plácal 100 příspěvků jen tak do větru. ...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Tak ten výfuk bohužel opravdu nemám.
- charlie.tramp
Neda se nic delat. I tak diky moc za snahu.MirekG píše:Tak ten výfuk bohužel opravdu nemám.
Charlie of Highland
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
SZ...charlie.tramp píše:Nevim jestli je to originalni cislo, ale prodava se jako ESR2391GENMirekG píše:Nevím proč, ale katalog mi vůbec Discovery s motorizaci 300TD vůbec nenabízí. Čistě náhodou, nebylo by originál číslo dílu?
V novém roce stále aktuální
Teda ze všech stran na vás slyším samou chválu, Tak to budu muset taky vyzkoušet.
Co komplet sada předních ramen na superba. + ložiska, Co bys mi od vás doporučil aby to vydrželo asi pul mega
Co komplet sada předních ramen na superba. + ložiska, Co bys mi od vás doporučil aby to vydrželo asi pul mega
Půl mega? Doporučuji to všechno svařit k sobě a místo kol nasadit loukotě.
Pošli mi VIN, dohledám ty ramena, jsou tam totiž dvě verze lišící se podle čísla kastle. Ložiska předpokládám ložiska kol?
Pošli mi VIN, dohledám ty ramena, jsou tam totiž dvě verze lišící se podle čísla kastle. Ložiska předpokládám ložiska kol?
Přidáno 180 tisíc nových položek, vše za super ceny. Dále jsme pro Vás zlevnili více než 50 tisíc stávajících položek!
Přibyli noví výrobci:
Kraft - AISIN - Sakura - Asmet - CTR - Freccia - Hella-Pagid - Hüco - INA - MOOG - Payen - SWAG
Přibyli noví výrobci:
Kraft - AISIN - Sakura - Asmet - CTR - Freccia - Hella-Pagid - Hüco - INA - MOOG - Payen - SWAG
A co třeba používat bedničku od zlatavého Budějovického mokueliott píše:Dbáme na zdraví našich zákazníků, aby se dožili dlouhého věku a mohli stále kupovat , sladkosti jsou nezdravéVencaZE píše:Hmm, tatranka jo ? Musim se zeptat v Budějcích proč v krabicích od Milky vždycky chybí ta Milka .
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem jim to prominul, minule přišel půllitr .
Ale k věci:
Dotaz na MirkaG: 1999 Chrysler Stratus 2,5V6, kód motoru 625H. Potřeboval bych mrazové pojistky na motor, resp. jenom jednu velkou na blok motoru zezadu dole (prorezla). Dá se to sehnat ?
Ale k věci:
Dotaz na MirkaG: 1999 Chrysler Stratus 2,5V6, kód motoru 625H. Potřeboval bych mrazové pojistky na motor, resp. jenom jednu velkou na blok motoru zezadu dole (prorezla). Dá se to sehnat ?
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz