RAKEV a spol.
Moderátor: stan
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Re: RAKEV a spol.
vyhledavač našel defa:
https://www.google.cz/search?q=land+rov ... d=0CCUQsAQ
https://www.google.cz/search?q=land+rov ... d=0CCUQsAQ
Divoch
Já su z oboru.Ale jako pouhý zaměstnanec.
To auto je parádní, hezčí než vito nebo transportér.Rozhodně bych do něj hledal černou rakev s kulatým deklem.Ty co se dělají teď mají rovný.Jako oblečení bude stačit černý oblek a buřinku nebo cilindr
To auto je parádní, hezčí než vito nebo transportér.Rozhodně bych do něj hledal černou rakev s kulatým deklem.Ty co se dělají teď mají rovný.Jako oblečení bude stačit černý oblek a buřinku nebo cilindr

- minerva
Děkuji za radu. Kde se dá ta rakev s kulatým deklem sehnat?Nivák píše:Já su z oboru.Ale jako pouhý zaměstnanec.
Níže je fotka z nakládky (Anglie brzo ráno). VW se vzpíná na zadní aniž by bylo plnokrevníkem z Maranella...
Divoch
- minerva
V sobotu jsem to konečně viděl na vlastní oči. Je to úžasné "mládě autobusu". Dílenské zpracování , použité materiály z jiného světa. To se to ještě dělalo poctivě na věky. Fotky z telefonu moc nevyšly. Použitá plastová čočka a přítmí haly bylo nekompromisní:
Divoch
http://www.pohrebni-sluzba.wz.cz/katalog.html
tip B1C.Záleží kolik chceš zainvestovat.Já bych se nebál i nějaké honosnější, třeba tato je parádní http://www.novinky.cz/domaci/303217-ces ... jitel.html
jinak fakt krásné auto, doufám že ho někdy zahlédnu v čele průvodu
tip B1C.Záleží kolik chceš zainvestovat.Já bych se nebál i nějaké honosnější, třeba tato je parádní http://www.novinky.cz/domaci/303217-ces ... jitel.html
jinak fakt krásné auto, doufám že ho někdy zahlédnu v čele průvodu

tak z tebe bude nakonec havran, tak to je OK, Tak že si zamlouvám tu Minervu, /chtělo to na tom podvalníku trochu vyvážit, aby VW netahal prdel po zemi/
Defender ? For heaven´s sake, not on your life!
- minerva
Oni si mě ostatní havrani mezi sebe nepustěj.Sami mají málo.čuník píše:tak z tebe bude nakonec havran, tak to je OK, Tak že si zamlouvám tu Minervu, /chtělo to na tom podvalníku trochu vyvážit, aby VW netahal prdel po zemi/
Pro Minervu si můžeš zajet do Beneluxu. Je jich tam habaděj.
K vyvážení VW nakonec došlo, ale ta fotka nebyla až tak zajímavá jak tato první.
Divoch
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi když jsem začínal podnikat, tak jsem sháněl nějaký pohřebák z Německa (rok 1992), právě kvůli karoserii = vysoký kombík s obrovskou úložnou plochou. Ale nakonec k tomu nedošlo, místo havraního Mercedesu jsem za polovinu ceny koupil Ford Granada Combi.
Přeci jen jsem si nebyl jistý co by na to říkali zákazníci...
Přeci jen jsem si nebyl jistý co by na to říkali zákazníci...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
To se dá lehko předělat.Sundat polepy, na nerezovou lafetu hodit lino, oškubat záclonky, našrubovat nějaký regál nebo police a nikdo nic nepozná
Jo v pohřebnictví je teď veliká konkurence.Jenom ve Zlíně a okolí je nás asi 6-7.

Jo v pohřebnictví je teď veliká konkurence.Jenom ve Zlíně a okolí je nás asi 6-7.
- minerva
Cítil jsem , jak je tlak konkurence velký. Samozřejmě při zachování veškeré piety k zesnulým. Ani nevím kolik je PS v Nymburce či v MB. Budu to muset zjistit...
Divoch
Jestli do toho chceš vážně jít tak už sháněj druhé auto
v zákoně je cosi ve stylu, že potřebuješ dvě auta.Nechce se mě to hledat teď.Navíc sám to nedáš všechno, budeš muset najít dalšího šoféra+helfra na převozy a to ostatní+domluvit partu, která pro tebe bude kopat .Často se stává, že pojedeš někam dál sám a zazvoní ti telefon-převoz.Fajn je, když kolega je nachystaný na funus a nebo cestou naň
To je pak k posrání to všechno rozvrhnout a naplánovat, tak abys byl v daný čas na místě a nikdo nečekal nebo aby si nemusel zbytečně lidem říkat "nemožu nemám čas"
Máme tři auta.Jenom tři lidi z pěti jezdíme kostely a všichni se střídáme po týdnu s pohotovostí a i tak toho máme kolikrát plné brýle

Máme tři auta.Jenom tři lidi z pěti jezdíme kostely a všichni se střídáme po týdnu s pohotovostí a i tak toho máme kolikrát plné brýle

Jo a zapomeň na volný čas a koníčky.S telefonem budeš chodit i na záchod, nedáš si pivo, nic soukromého si nezaříš, černé hadry budeš mět v komínku vedle postele, pojedeš i 3x za noc když se zadaří a patrně se i rozvedeš, protože toto žádná ženská dlouhodobě nedá 

- minerva
Věřím. Je to náročné. Jako všechny podnikání. Rozhodně není co závidět.
Dělat to nemíním ani jsem nikdy nemínil. To jen podnikatelé v pohřebnictví měli strach.
Jak jsem psal, koupil jsem si to pro radost, pro krásný barokní tvar a hezkou karosařinu. Ne proto, že bych měl zalíbení pohřebnictví.
Je poučné zjistit, že je to taky kartel. Ceny jsou ukrutné a tomu odpovídá i panický strach z konkurence. Vše je ještě k tomu zahaleno pietou a stát to samozřejmě všemožnými příkazy a zákazy podporuje.
Dělat to nemíním ani jsem nikdy nemínil. To jen podnikatelé v pohřebnictví měli strach.
Jak jsem psal, koupil jsem si to pro radost, pro krásný barokní tvar a hezkou karosařinu. Ne proto, že bych měl zalíbení pohřebnictví.
Je poučné zjistit, že je to taky kartel. Ceny jsou ukrutné a tomu odpovídá i panický strach z konkurence. Vše je ještě k tomu zahaleno pietou a stát to samozřejmě všemožnými příkazy a zákazy podporuje.
Divoch
- minerva
Stále aktuální.
Motor již běží. Jeho tichý zvuk rozhodně pietu pozůstalých nenarušoval a ani nebude. Je to šepot květin.
Motor již běží. Jeho tichý zvuk rozhodně pietu pozůstalých nenarušoval a ani nebude. Je to šepot květin.

Divoch
- minerva
Právě jsem se dozvěděl, že vlastní silou objela dvakrát blok a je připravena k návratu do domácího ošetření
. Jestli panbůh a půjčovny vleků dají, bude mít slavnou premieru v sobotu v Nedělišti u Hradce Králové. 

Divoch