Moderátor: Miky_CZ
richo.70 píše:Léto je letos fakt jak na severu. Už třetí den přeháňky. Dnes nocujeme poblíž ledovce Jostedalsbreen. Zítra budeme objíždět nějaký splazy. Když se to tak vezme, tak tady je krásně, i když je úplně hnusně.![]()
![]()
jezdim autem do Cech jednou za rok a musim rict ze se tesim domu po prujezdu Prahou nekolikrat, mam vyrazku i kdyz musim obcas na ambasadu do Osla... nejak jsem od lidi odvykl..a vubec mi to nevadi ...rikam to proto, protoze jsem v Praze asi 10 let zil.... a vim presne o cem pises ...Neklan píše:Proměnlivost počasí je pro mě jedním z důvodů, proč mám Norsko tak rád. Když po lehkém deštíku vyleze slunce a rozhlédneš se po liduprázdné pustině skandinávských hor, na teploměru je 20 stupňů a do toho ti píše známý, že něco vyřizuje v centru Prahy, která je díky uzavírkám a objížďkám i o prázdninách ucpaná, je 37 ve stínu a na úřadě čeká na vyřízení něčeho ve frontě upocených lidí. No já nevím, i když si představím těch 37 ve stínu na přecpané jadranské pláži, okamžitě bych to vyměnil za déšť a 8 stupňů pod Jostedalbreenem.