Tohle jsem naposled viděl v dojče náklaďácích z WWII.fugín píše:bude....iYary píše:Teplo![]()
![]()
Máš to dobře ?
Moderátor: Miky_CZ
Tohle jsem naposled viděl v dojče náklaďácích z WWII.fugín píše:bude....iYary píše:Teplo![]()
![]()
A hned je o důvod víc přijet.Benďour píše:A CO JAKO KAŽDÝ ROK TROCHU ČERNÉHO MASA
MATE ZAJEM O UZENE O SÝR TŘÍ DRUHU O KŘEPELČÍ VEJCE A O DALŠÍ
To nebylo dodělaný. A není to dojče, to je fungl novej Rus a těm je dobře všude,jak v Kamazu,tak i v LRMOPADŽI píše:Tohle jsem naposled viděl v dojče náklaďácích z WWII.fugín píše: bude....![]()
Máš to dobře ?
low píše:Nejsme rasisti, takze dulezita neni znacka povozu, ale dobra nalada
S dovolením bych se také zúčastnil...Hanys_a_Kaca píše:Je to Kolona Lenivývh Pražáků, a podle stanov je každý zrádce vítán
no,je...vubec nevím,jak to na desátou stihnu,vždyt jedu AŽ ze Spořilova.......Trewor - ségra píše:Helé a není deset na lenivý Pražáky móc brzó? Hlavně pro ty co maj ten mekáč co by kamenem dohodili a kousek se vrátili
No mě by zajímalo jestli ti k nim nechyběj náhodou matky? já nějak psal že bych dal matky k nim, ale pak jsem na to zapomněl a furt se mi převaluje něco těžkýho v kufru, ale rád si je nechám, jestli je nechceš.HST píše:Zdar, jedu.
Asi uz v patek neb je treba provetrat webasto (teda je to zimni Jihlava, takze bude tak 15+ hadam)
Nebo v sobotu s KLP... Kobylisky prapor teda asi povezeme rovnou s Bendourem, coz, kdyz uz bydlime par metru od sebe![]()
A Hanys trochu ti tam asi umazu ty tvoje disky bejvalky
Tesim se.
Honza