iYary píše:Za dva roky každodenního provozu s Td5 žáden problém, ale nerad bych to zakrikl. K autu se chovám velice slušně, věřím ze by snesl více. Cyrile mas nějaký vůz s tímto motorem ?
Děláš si srandu Jardo?
Měl jsem dvě diskošky s TD5. 2003+2004.
Mě jakž takž sloužily, ale jakmile je koupil uživatel, kterej nechodil na fórum a nebyl dobrovolnej "automechanik", tak se postupně posraly. Obě!
A to nemluvím o autech zákazníků, kteří mě a podobný dílny najdou až potom, co se jim to podělalo díky tomu, že servisovali někde u garážníků, co jinak dělaj Patroly a td.
Kdo tyhle závady nezná a servisuje u bežných servisů, kde tyhle finty neznaj, tak je konec. Vyberu jen pár věcí, který tě jako běžného uživatele odstaví v nejmíň vhodnou chvíli.
1. Potřeba u některých ročníků zalepit šroub olejového čerpadla. Majitel to nevěděl, dělali jsme dva motory. POvolí se kolo, Auto nemaže 15 sekund než to chípneš, - totálka motoru.
2. Zimní startování - zamrzání nafty, lidi točej tak dlouho, až vybijou baterku, nebo spečou startér/relé....A Td.
3. Životnost přetlakového ventilu paliva (někomu vydrží 70k, někomu půl roku bez ohledu na kilometry)
4. Olej v řídící jednotce - vzlínající svazek. Odstaví tě jak prd.
5. Spousta lidí blbě odvzdušnila chladící soustavu - výsledek, prasklá hlava. Mrkni do historie inzerce. Dnes už si na to lidi dávaj pozor...Ale pouze zde na fóru. Jinde se to nedozvíš. A někdy ani tady. Díky radě jednoho mechanika zde, měl Pavouk před lety motor taky v háji.
6. Tři amígos - ABS a td.....
Možná, že bych těch chytáků našel ještě o pár víc. Většina lidí, kteří mají TD5, jezdí jen kvůli tomu, že jsou na tomhle fóru. Ale to štěstí nemají všichni.
Pokud td5 jede, je to v pohodě. Ale to platí i u citroenu, Renolta a dalších šrotů...