tome, určitě je

ale to moje je zas větší punk

když bys to udělal jako na té druhé variantě, tak máš aj všechny nýty v jedné lajně a z vrchu nic nepoznáš. ono jak se to vezme a jaké má kdo možnosti. já kdybych třeba zjistil, že ten z hobbymarketu je sice širší ale výška sedí, tak nic neřeším a použiju to jak jsem nakreslil. protože pro mě je tohle mnohem rychlejší, snažší a asi i levnější, než složitě shánět zámečníka, prosit ho o to, uhánět ho, páč na takovou pičovinku samo nemá čas a pak za to ještě ve výsledku se vším dojížděním zaplatit stejně nebo spíš víc… tak to je pro mě rozhodně lepší hornbachové řešení. jasně, pokud bych měl třeba u nás na konci ulice pohodového zámečníka, co mně to za dopolko naohýbá, navrtá a řekne si za to flašku, tak není co řešit, to je jasné

jenže já nikoho takového neznám, doma ohýbačku ani stojan na vrtačku nemám, takže su dost omezený. ale přesto si chcu co možu udělat svépomocí, takže holt musím hodně improvizovat. pak to sice nevypadá úplně TOPově, ale na funkci to nemá vliv, jak se říká

a asi nebudu úplně jediný, kdo to tady tak má

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)