RRC díly a celé vozy - projekty
Moderátor: stan
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: RRC díly a celé vozy - projekty
Ty sedačky tam už nejsou. Ta sada, co mám k němu, je z UK a ještě jsem ji ani nerozbalil. Původne to asi Němec byl, ale je to 77. Suffix D se dělal několik let. E přišlo až 78. Tenhle už má 2 světla v interiéru a další věci. Zrcátka jsou na dveřích, ale chtěl jsem to předělat.
Myslel jsem tu loketní opěrku co je na fotce,jen pro zajímavost...
Podle knihy Original Range Rover a ostatních pramenů co mám byl v roce 1977 suffix F ale museli by jsme porovnat celé číslo chassis,je možné že u exportních modelů to bylo posunuté dle počtu prodaných aut v UK a na kontinentě.Jen mně to zajímá,mám takovou statistiku čísel podvozků aut,se kterými jsem se setkal...
Zrcátka na dveřích jsou správně pokud je to Němec.
Podle knihy Original Range Rover a ostatních pramenů co mám byl v roce 1977 suffix F ale museli by jsme porovnat celé číslo chassis,je možné že u exportních modelů to bylo posunuté dle počtu prodaných aut v UK a na kontinentě.Jen mně to zajímá,mám takovou statistiku čísel podvozků aut,se kterými jsem se setkal...
Zrcátka na dveřích jsou správně pokud je to Němec.
mal by som záujem o 91 a 92...dík
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
@Janotifo - Máš maila.
@kryten - ty sedačky v Suffix D, co jsou na fotkách, do něj nepatří - jsou z nějakého 4 dveřáka - případně jsou k mání. Chassis No. toho zeleného je 35833347 D. Původní barva byla zřejmě Sahara, tohle je nějaká "Nato-Oliv" ale lak je docela pěkně provedený.
Jinak skoro vše aktuální - toho bílého 2 door začnu asi koncem měsíce rozebírat.
@kryten - ty sedačky v Suffix D, co jsou na fotkách, do něj nepatří - jsou z nějakého 4 dveřáka - případně jsou k mání. Chassis No. toho zeleného je 35833347 D. Původní barva byla zřejmě Sahara, tohle je nějaká "Nato-Oliv" ale lak je docela pěkně provedený.
Jinak skoro vše aktuální - toho bílého 2 door začnu asi koncem měsíce rozebírat.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizace:
Zelený dvoudveřák a bílý čtyřdveřák jsou pryč. Stále tu je ta hezká sada šedých látkových sedaček.
Navíc nově:
- Kompletní podvozek RRC z auta z roku 90. rám vč. náprav. Jen povrchová koroze, původně Ital s VM
- převodovka LT77 pro VM s rozvodovkou Borg Warner.
Zelený dvoudveřák a bílý čtyřdveřák jsou pryč. Stále tu je ta hezká sada šedých látkových sedaček.
Navíc nově:
- Kompletní podvozek RRC z auta z roku 90. rám vč. náprav. Jen povrchová koroze, původně Ital s VM
- převodovka LT77 pro VM s rozvodovkou Borg Warner.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to protřídil a aktualizoval příspěvky - co je na fotkách, je k mání.