Prosí majitele Land Rovrů o radu!!!!!!!!!! Děkuji

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#21 Příspěvek od RudaK » 24 zář 2008 22:28

erik píše:
RudaK píše:Jóóóó klub abstinentů. : :ty jeden...: :Pohoda: :Ja blb: :Sorry: :!:
Rudo, myslis jako Prestice? Tam jsi spis vypadal jako Jofre de Peyrac :D

Eriku už to není jak za mlada.Škoda :cry: Co už včíl. :roll:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

jaris

#22 Příspěvek od jaris » 20 říj 2008 16:02

Ahoj Landroveráři, tak jsem jako nováček a po vašich radách začal pokukovat po Discovery 2. Při onom pokukování jsem se setkal s hlasy "ty vole, ty si úplně blbej, proč si chceš koupit takovej velkej pelech...nafta bude stát milion a ty projedeš sto milionu za měsíc...za díly dáš dalších sto milionů... atd. atd. atd." :) Nicméně...nepodlehl jsem!!! Jeden z mých kamarádů, který se mezi auty 4X4 pohybuje už dlouho mi myslím upřímně poradil, abych jako první auto zkusil Jeep Cherokee(jeho táta mi může jednoho krasavce nadělit) Nechci píchnout do vosího hnízda :D ale čistě teoreticky...jakýv je Jeep CH v konfrontaci s Discovery? Nechci vás naštvat, ale určitě máte nejvíce zkušeností... Díky

Jan Kucera
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jan Kucera » 20 říj 2008 16:06

zkus člena motohanze,mam ten dojem že má to i to a může srovnávat
"I pád na držku je pohyb dopředu"

Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od erik » 20 říj 2008 16:14

jaris píše:Ahoj Landroveráři, tak jsem jako nováček a po vašich radách začal pokukovat po Discovery 2. Při onom pokukování jsem se setkal s hlasy "ty vole, ty si úplně blbej, proč si chceš koupit takovej velkej pelech...nafta bude stát milion a ty projedeš sto milionu za měsíc...za díly dáš dalších sto milionů... atd. atd. atd." :) Nicméně...nepodlehl jsem!!! Jeden z mých kamarádů, který se mezi auty 4X4 pohybuje už dlouho mi myslím upřímně poradil, abych jako první auto zkusil Jeep Cherokee(jeho táta mi může jednoho krasavce nadělit) Nechci píchnout do vosího hnízda :D ale čistě teoreticky...jakýv je Jeep CH v konfrontaci s Discovery? Nechci vás naštvat, ale určitě máte nejvíce zkušeností... Díky
Ja bych rekl, ze na asfaltove ceste je rozdil maly...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Tatar

#25 Příspěvek od Tatar » 20 říj 2008 20:13

jaris píše:Ahoj Landroveráři, tak jsem jako nováček a po vašich radách začal pokukovat po Discovery 2. Při onom pokukování jsem se setkal s hlasy "ty vole, ty si úplně blbej, proč si chceš koupit takovej velkej pelech...nafta bude stát milion a ty projedeš sto milionu za měsíc...za díly dáš dalších sto milionů... atd. atd. atd." :) Nicméně...nepodlehl jsem!!! Jeden z mých kamarádů, který se mezi auty 4X4 pohybuje už dlouho mi myslím upřímně poradil, abych jako první auto zkusil Jeep Cherokee(jeho táta mi může jednoho krasavce nadělit) Nechci píchnout do vosího hnízda :D ale čistě teoreticky...jakýv je Jeep CH v konfrontaci s Discovery? Nechci vás naštvat, ale určitě máte nejvíce zkušeností... Díky
Jeep je v benzínu hroznej žrout a v naftě hroznej sráč, když už by si nechtěl LR tak kup Toyotu nebo Mercedes G ale pořizovací cena a cena náhradních dílu je u obou RAKETA :!: :!: :!:
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743

Tatar

#26 Příspěvek od Tatar » 20 říj 2008 20:17

jo ještě kup LR nemá chybu obrať se na Land Jirku, Karla Slámu nebo Eliota to jsou pacienti tady z fóra co ti rádi poradí co kde a jek koupit :lol: :lol: :lol:
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od motohanz » 20 říj 2008 20:39

Jan Kucera píše:zkus člena motohanze,mam ten dojem že má to i to a může srovnávat
:) Jeep uz je pryc....

no tak ja mel predtim Disco 300 , pak Granda Cherokee 5.2, kdyz mam srovnat zroutstvi RR a Granda tak je to tan na stejno mozna je na tom jeep trochu lepe....co se tyka podvozkovej veci(trvanlivosti) motoru v nafte u jeepu a LR tak jednoznacne vyhrava LR.... takze nakonec srovnani Cherokee nebo DISCO = DISCO, Grand Cherokee nebo Range Rover= RANGE ROVER (ale musi bejtv tiptop stavu, jinak se poseres :) )
jinak jak proste jeepu hrabnes do podvozku zvyseni nebo rozsireni tak si dej trvalej prikaz do impexty na nahradni dily na podvozek, jelikoz ti silentbloky a cepy nevydrzej ani 10 tisic....dily jsou dostupny ale je to voser.....sam jsem mel LR a docela fajnovyho a proste jsem musel skocit do necoho co melo klimu kvuli zdravotnimu stavu....RR nebyl zadnej peknej tak jsem koupil Jeepa a za rok se opet vratil k LR takze ja v tom vidim jasnou volbu....Jeepy se mi libej jelikoz jsem k nim pricichnul ale oproti LR bych premejslel teprve o Jeepu Grand Cherokee s 2.8 CRD (POZOR A TO POUZE LESTENKU NA SILNICI) od mercedesu nebo o Cherokee modelovy rok 2008....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

jantanen

#28 Příspěvek od jantanen » 20 říj 2008 21:48

Jak píše Motohanz když to schrneš a s penězma které chceš do auta investavat rozhodně ne do Jeep Cherokee je to pjeknej křáp co se ti rozsype pod rukama :(, se omlouvám vim že Jeep je legenda ale ne Cherokee . Pokud tě neosloví LR tak bych šel do Toyota LandCruiser to jsou držáky např 80 :) no a Mercedes G taky spolehlivej akorát trochu dražší díly :)

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od motohanz » 20 říj 2008 21:58

ja vzdy uz malinko zustanu v kouktu srdce z casti jeepar ale spis tim ze ty auta maj taky svy kouzlo ale jinak jsou to kary delany na dlouhy americky kvalitni silnice a ne na ceskej ementalov....je teda fakt ze jsem videl cherookeho komplet bez silentboku, s vysypanejma loziskama s urvanym na podvozku co se dalo a to auto furt jelo, coz se treba s defem a specielne loziskama neda moc srovnat ale to je dost malo na to aby to cloveka presvedcilo o koupi....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od erik » 20 říj 2008 23:15

Nebo nejaky poradny 8 valcovy diesel . Treba od Fordu. S tim autem bys byl malo prehlednutelny :D
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-F-2 ... 0301408581
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

jaris

#31 Příspěvek od jaris » 21 říj 2008 11:42

Tak teď jsem z toho úplně na palici :lol: Měl jsem před lety Wranglera, nebylo to moc spolehlivé, ale byla s tím prdel a vše co se na tom "vysralo" tak bylo docela slušně sehnatelné na vrakovištích nebo na netu. Jak to je u LR? Jelikož bych s tím chtěl jezdit v podstatě každodenně, nemůžu čekat týdny na díly...nebo dát za převodovku sto tisíc...

karel

#32 Příspěvek od karel » 21 říj 2008 11:58

jaris píše:Tak teď jsem z toho úplně na palici :lol: Měl jsem před lety Wranglera, nebylo to moc spolehlivé, ale byla s tím prdel a vše co se na tom "vysralo" tak bylo docela slušně sehnatelné na vrakovištích nebo na netu. Jak to je u LR? Jelikož bych s tím chtěl jezdit v podstatě každodenně, nemůžu čekat týdny na díly...nebo dát za převodovku sto tisíc...
Díly na LR seženeš i u nás přes kluky z fóra, kteří mají vrakáč a nebo ti to seženou a nechají poslat z Anglie, dělá to tak každej a spokojenost
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od motohanz » 21 říj 2008 12:48

jaris píše:Tak teď jsem z toho úplně na palici :lol: Měl jsem před lety Wranglera, nebylo to moc spolehlivé, ale byla s tím prdel a vše co se na tom "vysralo" tak bylo docela slušně sehnatelné na vrakovištích nebo na netu. Jak to je u LR? Jelikož bych s tím chtěl jezdit v podstatě každodenně, nemůžu čekat týdny na díly...nebo dát za převodovku sto tisíc...
ale jo to nikdo nerika, ja jen mam zkusenost ze na LR jsem na podvozku nemusel menit nic a za stejnou dobu na jeepu dvakrat vetsinu ulozeni a cepu....Na LR se da vse sehnat o neco lepe nez na Jeepa...

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#34 Příspěvek od Jenda » 21 říj 2008 23:39

Nenech se zmagorit a kup L.R.Stoji to za to :wink:
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

jaris

#35 Příspěvek od jaris » 27 říj 2008 16:55

Ahoj přátelé, tak zodpovědně hledám a hledám své Disco... Už jsem se byl podívat na pár kousků, ale české autobazary...to je kapitola sama pro sebe...nebouraný znamená půl auta jiného, najeto 86000 znamená přetočených 230000 atd. Je to pakáž!!! Chystám se rozjet do "říše", a chci se zeptat jestli je lepší brát TD5 nebo nějaký benzín s plynem. Co jsem se koukal tak ty benzinový auta nejsou tak opotřebovaný....
Díky všem Jaris

karel

#36 Příspěvek od karel » 27 říj 2008 17:21

jaris píše:Ahoj přátelé, tak zodpovědně hledám a hledám své Disco... Už jsem se byl podívat na pár kousků, ale české autobazary...to je kapitola sama pro sebe...nebouraný znamená půl auta jiného, najeto 86000 znamená přetočených 230000 atd. Je to pakáž!!! Chystám se rozjet do "říše", a chci se zeptat jestli je lepší brát TD5 nebo nějaký benzín s plynem. Co jsem se koukal tak ty benzinový auta nejsou tak opotřebovaný....
Díky všem Jaris
Opotřebované nejsou protože jejich provoz většinu majitelů nutí zvažovat jestli vůbec vyjedou, protože 13-20 litrů u V8 je normální, chce to si spočítat kolik ročně najezdíš a kdy se ti začne pořízení TD5 nebo TDi vyplácet.Pokud to nechceš na denní ježdění je lepší benzín.Když to navíc koupíš s plynem a smíříš se s menším kufrem může to být i řešení pro denní ježdění :wink:
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

Odpovědět