erik píše:Rudo, myslis jako Prestice? Tam jsi spis vypadal jako Jofre de PeyracRudaK píše:Jóóóó klub abstinentů. :![]()
![]()
![]()
![]()
Eriku už to není jak za mlada.Škoda

Moderátor: Miky_CZ
Ja bych rekl, ze na asfaltove ceste je rozdil maly...jaris píše:Ahoj Landroveráři, tak jsem jako nováček a po vašich radách začal pokukovat po Discovery 2. Při onom pokukování jsem se setkal s hlasy "ty vole, ty si úplně blbej, proč si chceš koupit takovej velkej pelech...nafta bude stát milion a ty projedeš sto milionu za měsíc...za díly dáš dalších sto milionů... atd. atd. atd."Nicméně...nepodlehl jsem!!! Jeden z mých kamarádů, který se mezi auty 4X4 pohybuje už dlouho mi myslím upřímně poradil, abych jako první auto zkusil Jeep Cherokee(jeho táta mi může jednoho krasavce nadělit) Nechci píchnout do vosího hnízda
ale čistě teoreticky...jakýv je Jeep CH v konfrontaci s Discovery? Nechci vás naštvat, ale určitě máte nejvíce zkušeností... Díky
Jeep je v benzínu hroznej žrout a v naftě hroznej sráč, když už by si nechtěl LR tak kup Toyotu nebo Mercedes G ale pořizovací cena a cena náhradních dílu je u obou RAKETAjaris píše:Ahoj Landroveráři, tak jsem jako nováček a po vašich radách začal pokukovat po Discovery 2. Při onom pokukování jsem se setkal s hlasy "ty vole, ty si úplně blbej, proč si chceš koupit takovej velkej pelech...nafta bude stát milion a ty projedeš sto milionu za měsíc...za díly dáš dalších sto milionů... atd. atd. atd."Nicméně...nepodlehl jsem!!! Jeden z mých kamarádů, který se mezi auty 4X4 pohybuje už dlouho mi myslím upřímně poradil, abych jako první auto zkusil Jeep Cherokee(jeho táta mi může jednoho krasavce nadělit) Nechci píchnout do vosího hnízda
ale čistě teoreticky...jakýv je Jeep CH v konfrontaci s Discovery? Nechci vás naštvat, ale určitě máte nejvíce zkušeností... Díky
Jan Kucera píše:zkus člena motohanze,mam ten dojem že má to i to a může srovnávat
Díly na LR seženeš i u nás přes kluky z fóra, kteří mají vrakáč a nebo ti to seženou a nechají poslat z Anglie, dělá to tak každej a spokojenostjaris píše:Tak teď jsem z toho úplně na paliciMěl jsem před lety Wranglera, nebylo to moc spolehlivé, ale byla s tím prdel a vše co se na tom "vysralo" tak bylo docela slušně sehnatelné na vrakovištích nebo na netu. Jak to je u LR? Jelikož bych s tím chtěl jezdit v podstatě každodenně, nemůžu čekat týdny na díly...nebo dát za převodovku sto tisíc...
ale jo to nikdo nerika, ja jen mam zkusenost ze na LR jsem na podvozku nemusel menit nic a za stejnou dobu na jeepu dvakrat vetsinu ulozeni a cepu....Na LR se da vse sehnat o neco lepe nez na Jeepa...jaris píše:Tak teď jsem z toho úplně na paliciMěl jsem před lety Wranglera, nebylo to moc spolehlivé, ale byla s tím prdel a vše co se na tom "vysralo" tak bylo docela slušně sehnatelné na vrakovištích nebo na netu. Jak to je u LR? Jelikož bych s tím chtěl jezdit v podstatě každodenně, nemůžu čekat týdny na díly...nebo dát za převodovku sto tisíc...
Opotřebované nejsou protože jejich provoz většinu majitelů nutí zvažovat jestli vůbec vyjedou, protože 13-20 litrů u V8 je normální, chce to si spočítat kolik ročně najezdíš a kdy se ti začne pořízení TD5 nebo TDi vyplácet.Pokud to nechceš na denní ježdění je lepší benzín.Když to navíc koupíš s plynem a smíříš se s menším kufrem může to být i řešení pro denní ježděníjaris píše:Ahoj přátelé, tak zodpovědně hledám a hledám své Disco... Už jsem se byl podívat na pár kousků, ale české autobazary...to je kapitola sama pro sebe...nebouraný znamená půl auta jiného, najeto 86000 znamená přetočených 230000 atd. Je to pakáž!!! Chystám se rozjet do "říše", a chci se zeptat jestli je lepší brát TD5 nebo nějaký benzín s plynem. Co jsem se koukal tak ty benzinový auta nejsou tak opotřebovaný....
Díky všem Jaris