nehoda kde opravit D3

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
gogogogo

Re: nehoda kde opravit D3

#21 Příspěvek od gogogogo » 05 srp 2009 06:49

Tak mam Discovery zpatky a nastal cas se podelit o zkusenosti. Zacnu pozitivne. Servis ve Vrchlabi zajistil odvoz z Prahy(odtahovka) a dovoz auta zpet(po vlastni ose dovezl ridic). Zavolali dopredu, domluvili misto, proste s touto casti opravy spokojenost. Po mechanicke strance oprava perfektni. Kvalita lakovani jak origos. lak.
A ted jak to cele dopadlo. Cekal jsem na opravu mesic :-(((. Nechapu co na tom muze tak dlouho trvat. Navic mi tady na foru davali echo, ze je vse opraveno, ale pak to trvalo jeste skoro 10 dni nez se auto dostalo ke mne.
Co mne opravdu mrzi, barva dveri neni stejna jako barva zbytku auta, je viditelne svetlejsi (o nekolik tonu)!!!!. Co mne opravdu dostalo, elektrika ve dverich je spatne namotovana napr. ovladani zrcatek je prohozene v levo se ovlada prave zrcatko. Pokud ho chci otocit k autu ovladam obracene!!!! Tak nevim asi ta barva za mesic vybledla a elektrikar v sevisu si plete strany :-).
Neznate tam nekdo neco jako vedouciho/majitele. Ja nechci mit dvoubarevne auto a psat si popisky na ovladace na dverich.

Stavros

#22 Příspěvek od Stavros » 05 srp 2009 08:08

vis, ono uz to dneska neni skoro nikde ruzovy. Vsichni musi nejak tak vydelavat a v tomhle oboru je poctivcu malo, tezko se da vse ohlidat.
Ty dvere jim vyreklamuj a to ovladani nejde jenom tak na rychlo prohodit? ja myslim, ze tam jsou jenom prohozeny stekry na vypinacich. Mel jsem to rozdelany u Boxera, ten system bude vsude stejnej, vyloupnes to ovladani a vymenis stekry.

harvy

#23 Příspěvek od harvy » 05 srp 2009 19:45

Ten lak se dělá vždy o malinko světlejší protože časem ztmavne to vim sem delal rok přidrž podej v lakovně :Pohoda:
je to zase k.o.

gogogogo

#24 Příspěvek od gogogogo » 06 srp 2009 06:37

Aha a jak asi dlouho lak tmavne?

A na ovladani zrcatka se podivam, v tom asi zadnej high tech nebude. Rozhodne lepsi nez jet do Vrchlabi.

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od PavelU » 06 srp 2009 14:23

harvy píše:Ten lak se dělá vždy o malinko světlejší protože časem ztmavne to vim sem delal rok přidrž podej v lakovně :Pohoda:
A jak se to stříká v případě zlaté met., mě to dělali ve značkovém servisu kvůli pojistce a to tak, že mám zase o několik odstínů tmavší, že prej to zesvětlá. A ono ani po roce nic... :evil:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

Odpovědět