def co už asi dojezdil
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: def co už asi dojezdil
mohlo to dopadnout hůř
- Přílohy
-
- Snímek 186.jpg
- (238.05 KiB) Staženo 1183 x
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Máš pravdu , v protivce Fabie asi třetinou v mém pruhu ( a v zatáčce ) . Mrholení , MTčka , trhnutí volantem doprava aby nedošlo ke srážce a na kontra auto VŮBEC nezareagovalo , vlítli jsme v přímce do stráně ,pak přes střechu a hotovo.brudr píše:,no MTcka a mokra silnice moc nejdou dohromady
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
No to jsou teda zprávy při víkendu. Defíka je škoda, pořád jsem ho na Valachách mlsně okukoval, ale věřím, že ho Jirka zreinkarnuje do stavu "nehavarované a v terénu nejeté". Hlavně že Ty jsi v cajku.
Naposledy upravil(a) pablo.gs dne 10 říj 2009 20:41, celkem upraveno 1 x.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Ahoj... co se stalo?! Vůbec nic nevím. A navíc mi nebereš telefony, nepíšeš sms...mrož píše:Můj def nedopadl tak hrozně , ale šel jsem s ním bohužel dnes dvakrát přes střechu a skočil na boku visící v pásechjak mucha v pavučiněZačínám mít defíky rád víc a víc
Nemám ani škrábnutí o Defovi se to říct nedá. Naviákem na všechny čtyři , pak odtahovka . Land Jirka to ohodnotil takto : " Konečně mám pořádnou práci " ... . Předek , zadek a střecha jsou v háji ....zbytek doktor Jirka bude diagnostikovat později. Jo, nesmím zapomenout ... DÍKY JIRKO ZA POMOC !!!!! Ještě , že máme takové kamarády . Víc až se z toho trochu vzpamatuju . Teď to bude pár měsíců s D3 , už teď mě chybí Defík !!!

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
No když tohle čtu, tak to stejné se nám včera stalo, ale bez havárie.mrož píše:Máš pravdu , v protivce Fabie asi třetinou v mém pruhu ( a v zatáčce ) . Mrholení , MTčka , trhnutí volantem doprava aby nedošlo ke srážce a na kontra auto VŮBEC nezareagovalo , vlítli jsme v přímce do stráně ,pak přes střechu a hotovo.brudr píše:,no MTcka a mokra silnice moc nejdou dohromady
Jeli jsme z Boskovic a mezi Doubravicí a Rajcí borec v zatáčce to řeže a půlka jeho auta v našem pruhu.
Jel tak 90 my 50... a to že jsme jeli tak pomale nás zachránilo. Toto prostě nechápu!!!! Doufám, že jsi (nebo jste) v pořádku!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Úďa - alias PETR DII
- auto: DII TD5
Je to mrzuté s defíčkem,
hlavně že jsi ty v poho.
Moc jsem vínového defika v jihlavě obdivival.
Ať to vše dobře dopadne.
Petr DII
hlavně že jsi ty v poho.
Moc jsem vínového defika v jihlavě obdivival.
Ať to vše dobře dopadne.
Petr DII
Petr DII - alias Úďa
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Ota je v pořádku.
Říkal jen, že ho bolí tenisovej loket ale to tím blbým počasím.
Říkal jen, že ho bolí tenisovej loket ale to tím blbým počasím.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
... no ano ma pravdu. Ja som svojho rozsekal 17.9.2009 a uz sa zacina znova podobat na auto. Aj dnes som doniesol z Krnova nejake "nove" plechy.mrož píše:Land Jirka to ohodnotil takto : " Konečně mám pořádnou práci " ... . Předek , zadek a střecha
... pri podlade na ten zaber predpokladam, ze "pohnute" bude vsetko
... pre ilustraciu prikladam mojho Defika
- Přílohy
-
- 17092009365a.jpg (164.85 KiB) Zobrazeno 4926 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Jako by si z oka vypadliDanoDEF píše:... pre ilustraciu prikladam mojho Defika

Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kua pánové s těch fotek budu mít noční můry .Hlavně že se vám nic nestalo.Auta se opraví 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
... myslim, ze mame spolocne myslienky.mrož píše: ... Ale musí být po opravě zase jako novej , věřím Jirkovi a defík si to zaslouží páč jsem s ním zažil jen hezký chvíle a tohle si nezaslouží
... ja som z casovych dovodov zacal od noveho chasi
... po uplnom odstrojeni sa ukazalo kde vsade chasi povolilo a deformovalo sa
- Přílohy
-
- 17092009365a.jpg (124 KiB) Zobrazeno 4848 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tomu se říká přestavba od základu 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
vcera byly asi erupce na slunci, páč i já nadával, že buď jsou ostatní blbí nebo jedu v Anglii. Tři auta v protisměru mi postupně jela prostředkem a jedna Octavka mi jela dokonce v protisměru, že už jsem čekal ránu a pak to on strhnul. Málem jsem na ryby ani nedojel. Fakt den blbec ...moon13 píše:No když tohle čtu, tak to stejné se nám včera stalo, ale bez havárie.
Jeli jsme z Boskovic a mezi Doubravicí a Rajcí borec v zatáčce to řeže a půlka jeho auta v našem pruhu.
Jel tak 90 my 50... a to že jsme jeli tak pomale nás zachránilo. Toto prostě nechápu!!!! Doufám, že jsi (nebo jste) v pořádku!
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Něco špatně rozhodně bylo.Já jel večer do práce a jen tak to v autě cuklo a za 30m se mi zablokovalo - i zadní kolo tak vyrážím na dílnu to rozebrat BO za dva dny mám jet do Rumunska 

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Teda to jsou zpravy....Otasovi i Danovi preju rychle leceni, hlavne, ze se vam nic nestalo, auto je hodne mrzute, ale necha se opravit.... 

Disco I Modroush - holátko
Hlavne ze jste zivi a zdravi. Auta se nejak dokupy daji, ale musim priznat ze me jich je vic nez lito... 

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je tedy pech Oto
Je to fakt škoda, ale Jirka ho vyléčí, to je pozitivum a druhé a to nejdůležitější je, že jsi OK

Je to fakt škoda, ale Jirka ho vyléčí, to je pozitivum a druhé a to nejdůležitější je, že jsi OK

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
kua drzim palec at to dobre dopadne. jak dopadla zvedaci strecha,?,
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Je na jedné straně trochu placatá. Musí se udělat znovu.low píše:kua drzim palec at to dobre dopadne. jak dopadla zvedaci strecha,?,