... tak tak presne ako pises. hned je poznat kto to robil.Land Jirka píše:Rosi píše: jde to v pohodě, největší problém je odstranit ten bordel, kterým je to za ty léta zadělaný, aby ti nenapadal do nádrže.

... tak tak presne ako pises. hned je poznat kto to robil.Land Jirka píše:Rosi píše: jde to v pohodě, největší problém je odstranit ten bordel, kterým je to za ty léta zadělaný, aby ti nenapadal do nádrže.
Ideální je naftu všechnu vysát hadicí i s těma usazeninama a vodou atd. Dělal jsem to preventivně před Afrikou a fakt se s té nádrže hodně vytáhlo. MilošIILand Jirka píše:jde to v pohodě, největší problém je odstranit ten bordel, kterým je to za ty léta zadělaný, aby ti nenapadal do nádrže.Rosi píše: Jenom by mě zajímalo, jestli jste to čerpadlo tudy někdo někdy zkoušeli dolovat.
Díru do podlah yjsem samozřejmě taky vyříznul, ale myslím, že by to byl sakra ježek v kleci.
ano horna diera je OK ale nezabudni vsetok ten bordel budes musiet vycistit cez tu dieru aby ti nenapadal do nadrze inac vymena bude iba docasna.Koudy píše: Bahna jsem se "nažral" dosytosti, takže horní díru všem vřele doporučuji...
Rosi píše:Když jsem čistil vršek nádrže, abych čerpadlo vůbec našel, nejjednodušší řešení bylo vzít hadici a nechat přes to týct vodu a šroubovákem tomu pomoct, aby se ten sedímentovanej humus povolil. Dalo se to ale vypláchnout dočista dočista - oFšem jen v podmínkách domácích. Největší vopruz bude asi napojit hadice...
Apropos, kde případně přijít k novému čerpadlu za rozumný peníz, resp. s dobrým poměrem cena/výkon
tak jsem si objednal repliku... uvidím.... no 2 roky záruky tak doufám že to poběžíLand Jirka píše:Já mám skladem, ale bacha je rozdíl na def 90 a 110 i d2 má jiný.
Replika stojí kolem 5000Kč a origo skoro dvojnásobek.
zatim bych jako zakladni upresneni videl, jaky mas rok vyroby defika??? pokud 97 jak mas napsano v profilu, tak to nemuze byt TD5kaHanys_a_Kaca píše:Dobry den ahoj,
jsem tu novej, Defika jsem koupil pred par mesici
Dekuju za tip, o vikendu to proverim.eliott píše:Tak to může být jen klasický neduh - kabelový svazek, je třeba tady hledat a číst a zese hledat a číst. Případně mi zavolej, občas jezdím do Prahy i s diagnostikou.