Už jsme o tom s Land Jirkou debatovali nedávno, jenom jsme se nechtěli chlubit.

To aby nám náhodou někdo, kdo si to přečte nějakej schopnej přívěs v inzerci nevyfouk....a je to tady...

!!
Kdo má rád terénní prasečiny, střešní stan mu stejně překáží díky zvýšenému těžišti a v lese je stan při náklonu mezi stromy bez pořádný zahrádky, která by jej kryla první na ráně. Takže na nějaký srazy, co o nich píše Land Jirka je ten přívěs o kterým je tady řeč dle mého názoru úplně to nejlepší. Kdybych jej měl, neměl bych po Mohelnici mokrý spacáky a karimatky, foťáky ani telefon.... Nepřesejpal by se mi tam při potápění tuplák na pivo, flaška slivovice a další propriety. Měl bych všechno ve stanu na parkovišti.
Až pojedu na expedici (vejlet na Ukrajinu, do Rumunska nebo podobně za expedici nepovažuji), tak si možná střešní stan koupím. Pokud tedy nebudu plánovat spaní v Hiltonech nebo v autě, kde se mi spí taky docela dobře. Přívěs je myslím super pro všechny, kteří mají více terénních aut a používají je.
Takže jestli objevím něco podobnýho za rozumný peníze, jdu taky do toho. Myslím něco z DDR nebo SSSR. Ty velký speciály mě moc neberou. To je pro mě na stejný úrovni jako pevnosťáky z 2mm plechu a další doplňky, který jsou ku prospěchu jenom těm co je vyráběj nebo prodávaj...
Střešní stan už jsem si v létě skoro koupil.
http://www.cm-dachzelte.de/ Novej. Chtěli polovinu ceny. Jenomže byl tak těžkej, že jsem se na to vykašlal.