Moderátor: Miky_CZ
Tak tohle znam taky jsem dělal u fordu. Nové mondeo (2001) mělo sjeté pneu za 300kmMadTom píše:To se mi docela líbí, ještě kdyby to fungovalo tak jak na jednom ze srazů okolo Fordů - v Pardubicích nás nejdřív po dozorem nechali povozit v závodním autě na ploché dráze a těm kterým to šlo, občas cukli vzatáčce ruční brzdou ať z toho něco mají a potom nám půjčili klíčky od 5ti nových aut, ať si to zkusíme projet po okolí - podotýkám, že v tom autě s náma nikdo nejel a znali jsme se podstatně méně než tady ta parta. A všichni vesele zkoušeli až do zblbnutí.
Udělat něco podobného třeba v Mohelnici nebo podobné lokalitě, přece nebudeme jezdit po městě, by bylo pěkné. A asi by vám to pomohlo vyřešit co dělat příštích několik týdnů - odbahňovat a čistit a to několikrát dokola.
jo. to sedi. Mne M6000 montovali na Defa za 74 tis...Sláma Karel píše:No pokud mu ho montovali v AMT tak by to odpovídalo.![]()
K
Ja myslim, ze to byl Subaru..Marťas píše:Se mi líbilo, jak navijákoval tu hondu nebo co to bylo.
erik píše:Ja myslim, ze to byl Subaru..Marťas píše:Se mi líbilo, jak navijákoval tu hondu nebo co to bylo.
Acon píše:Autorizovaný predajcovia a servisy sú tu na to, aby niekto kupoval nové autá, ktoré potom my kúpime ako jazdené. A aby ich niekto servisoval a my aby sme to kúpili s "kompletnou servisnou históriou".
Tiež som roky robil predajcu v značkovom showroome so zn. servisom. Každá minca má 2 strany. Je však skvelé, že existujú lacnejšie alternatívy, v´daka ktorým si dobré autá môžu kúpiť a servisovať aj tí, čo by na značkové nemali. O fakte, že neznačkový je mnohokrát odborne na vyššej úrovni ako značkový ani nehovorím.
My jsme tyhle akce dělali každý rok na jaře přímo v Ostravě resp.na trase OV-Frýdek-Místek a zpět Jaguar a Land Rover dohromady.Jednou jsme to měli dokonce na Brněnském autodromu společně s BMW.Bohužel teď co to děláme sami nemáme takové finanační možnosti aby jsme dotáhli 20 aut a dali je k dispozici komukoli na testováníMadTom píše:To se mi docela líbí, ještě kdyby to fungovalo tak jak na jednom ze srazů okolo Fordů - v Pardubicích nás nejdřív po dozorem nechali povozit v závodním autě na ploché dráze a těm kterým to šlo, občas cukli vzatáčce ruční brzdou ať z toho něco mají a potom nám půjčili klíčky od 5ti nových aut, ať si to zkusíme projet po okolí - podotýkám, že v tom autě s náma nikdo nejel a znali jsme se podstatně méně než tady ta parta. A všichni vesele zkoušeli až do zblbnutí.
Udělat něco podobného třeba v Mohelnici nebo podobné lokalitě, přece nebudeme jezdit po městě, by bylo pěkné. A asi by vám to pomohlo vyřešit co dělat příštích několik týdnů - odbahňovat a čistit a to několikrát dokola.
No to jsem zvědav. Rozhodně pro mne se nezmění nic, protože tam už víckrát nevlezu, toto mi bohatě jako zkušenost stačilo.boboso píše:Napíšem si o tom po roce a uvidíme co se změnilo.