Tak za tohle bych ho asi uspal jednou pro vždy, nejlépe kladivemOC píše:Nevím jak to dělá Disko, ale Rangie se občas probudí .....

Moderátor: Miky_CZ
KDYŽ VYSTOUPÍŠ Z AUTA A VYTÁHNEŠ KLÍČ ZE SPINAČKY NEMŮŽE TI ZAČÍT DOFOUKAVAT KOMPRESOR JELIKOŽ JE BEZ NAPĚTÍ,JESTLI ANO JE CHYBA V EL.PO VYSTOUPENÍ MŮŽEŠ POZOROVAT SEM TAM VYROVNÁNÍ VÝŠKY A TO TÍM ZPŮSOBEM ŽE TI AUTO SPADNE DOLŮ cca 1až 2 cm ZA AKUSTICKÉHO PROJEVU UCHÁZEJÍCÍHO VZDUCH Z VYROVNÁVACÍHO VENTYLUdefault píše:I já jsem dnes rano dorazil k traktoru a pravy zadni bylo uplne "na zemi". Je pravda ze auto stalo do kopce a leva strana mela kola na ujezdenem snehu (takze vys nez prava). Muze se to stat nebo mam zacit resit servis? Jeste mala poznamka: nekdykdyz vastoupim z auta zamknu, tak slysim vrcet nejaky kompresor (2-3x) - jsou to mechy nebo ne?
No ja som ho mal nahnute len trocha, rozdiel 3-4 cm, u teba to fakt vyzera na fuciaci mech .... ak je to mech tak sa to bude pravidelne opakovat, ak je diera mala za jazdy ti to bude kompresor stihat dofukovat, ale po dlhsej prestavke auto padne na jednej strane dolu.default píše:I já jsem dnes rano dorazil k traktoru a pravy zadni bylo uplne "na zemi". Je pravda ze auto stalo do kopce a leva strana mela kola na ujezdenem snehu (takze vys nez prava). Muze se to stat nebo mam zacit resit servis? Jeste mala poznamka: nekdykdyz vastoupim z auta zamknu, tak slysim vrcet nejaky kompresor (2-3x) - jsou to mechy nebo ne?
TAK TO ASI PŘÁTELÉ V LR ZAS NĚCO POPLETLIdiscover píše:Libore, to je pravda, vyndam klic ze spinacky a nekdy si i 2x kompresor dotlaci. To ma Default pravdu. (Nazdar kapitane, seznamim te s kolegou, taky skoroadmiral s vlastni jachtou:).![]()
![]()
Super, muzeme klidne vyrazit nekam, kam se s autem nedostanem. Vanoce jsme travili v dominikanke rep. - naprosto laboratorni podminky - staly vitr s konstantni rychlostidiscover píše:Libore, to je pravda, vyndam klic ze spinacky a nekdy si i 2x kompresor dotlaci. To ma Default pravdu. (Nazdar kapitane, seznamim te s kolegou, taky skoroadmiral s vlastni jachtou:).![]()
![]()