přesně. Člověk nesmí být líný se nažratMadTom píše:Pánové - ono to trošku souvisí s tím, že ten kdo jezdí v LR tam jezdí na pohodu a pohoda je i nestydět se dobře nažrat. Já už na váhu radši moc nelezu, ale do auta se furt vlezu.
ale ja zeru furt a ono to nak nahoru neleze:-D ale pry to prijde casem:-DGobey píše:přesně. Člověk nesmí být líný se nažratMadTom píše:Pánové - ono to trošku souvisí s tím, že ten kdo jezdí v LR tam jezdí na pohodu a pohoda je i nestydět se dobře nažrat. Já už na váhu radši moc nelezu, ale do auta se furt vlezu.
To musej bejt dobroty co...a ty porcičkyDusan píše:Po tom co jsem snedl spitalni obed, mi pojima des..... uz se tesim az budu pryc a taky se poardne nazeru a fakt nebudu linej.... :-D
to ja jak sem lezel ve spitalu tak sem si nechaval vozit pizzu z pizzerie, prvni se asi trikrat ptali do telefonu jestli to myslim vazne ale po 14 dnech uz si zvykli:-DTom LTR píše:To musej bejt dobroty co...a ty porcičkyDusan píše:Po tom co jsem snedl spitalni obed, mi pojima des..... uz se tesim az budu pryc a taky se poardne nazeru a fakt nebudu linej.... :-D
Gobey píše:přesně. Člověk nesmí být líný se nažratMadTom píše:Pánové - ono to trošku souvisí s tím, že ten kdo jezdí v LR tam jezdí na pohodu a pohoda je i nestydět se dobře nažrat. Já už na váhu radši moc nelezu, ale do auta se furt vlezu.