Jaká to má být velikost trika? Případnou změnu barvy auta lze zařídit také

Moderátor: Miky_CZ
Tak uvidíme, kdyby někdy byl tak bych si vzal triko a asi i samolepku. Je te teď někde dostupná galerie obrázků, když nemáte webovky?1960SeriesII píše: Nad Freelanderem se zamyslím, ale jestli mám být upřímný, moderní lanďáky mě tolik nebavíUvidíme, třeba se ve mě vzedme vlna... čehosi
Když už jsem udělal D3 a P38...
1960SeriesII píše:Prosím všechny, kteří se tu "upsali" ohledně pohádky, aby zaslali penízky na účet č. 263838761/0300. Ušetří nám to administrativu a čekání při té těsné předvánoční logistice. Až budete posílat peníze, uveďte prosím do zprávy pro příjemce své příjmení. Pak prosím na email h.hyrmanova@hotmail.com pošlete svou adresu (pokud nebudete vyzvedávat knížku osobně).
Vysledoval jsem tu objednávky od následujících členů:
Rover - 3 ks
Ondrush - 1 ks + Bernard (dohromady Kč 800,- při vyzvednutí, Kč 875,- s poštovným)
MadTom - 1 ks
Martin T - 1 ks
Zanzibar - 1 ks
Martin H. - 1 ks
Mopadzi - 1 ks
budsky - 1 ks
jareku - 1 ks + Bernard (dohromady Kč 800,- při vyzvednutí, Kč 875,- s poštovným)
lukes - 1 ks
ronald - 1 ks
vladimir77 - 1 ks
discovery1liptov - 1 ks
rigol - 1 ks
Cena 1 ks knížky činí Kč 500,-, v případě poštovného Kč 550,- (v rámci ČR), popř. Kč 600,- (na Slovensko).
Plán je 17. 12., nejpozději 18. 12. knížky vyzvednout a rozeslat či předat v následujících dnech. Předání je pak možné v okolí D5 na trase Praha 4-Žebrák, popř. u nás v Drozdově (PSČ 267 61) nebo na Zeleném Pruhu 99, Praha 4, kde budu 18. 12. cca od 8:00 do 16:30 hod. Ty tři dny před Štědrým dnem budu doma (v Drozdově) s holkama.