Jinak jen tak pro zajímavost mi už praskla nezničitelná pevnostní poloosa od Kamdiff. Sice jenom ta kraťoučká, která je na to dělaná, ale nic moc to nevydrželo. Dvě Rumunska a dvakrát víkend v Čechách. To jsem čekal za ty prachy větší výdrž.

Moderátor: Miky_CZ
Karle jaký je tam problém, vždyť je dávají hodně na 90Sláma Karel píše:..... Na Mammuťáku to není žádnej zázrak.....
Ty si Karle budeš muset ještě počkat, pro tebe ještě nevymysleli materiál, který by vydržel to tvoje ježdění.Sláma Karel píše:... Jinak jen tak pro zajímavost mi už praskla nezničitelná pevnostní poloosa od Kamdiff. Sice jenom ta kraťoučká, která je na to dělaná, ale nic moc to nevydrželo. Dvě Rumunska a dvakrát víkend v Čechách. To jsem čekal za ty prachy větší výdrž.....
Co to je zač za ty prachy se mi kříží huba už teďSláma Karel píše:V Itálii v Setimo Milanese přímo v Equipu. Ale už tak před 5ti lety. Myslím, že ty ty tlumiče prodali klidně samotné. Stávali něco okolo 15tis jeden, jestli se pamatuju. K
PavelU píše:Stavrosu sháním sponzora na ten podvozek...![]()
Můžeme se domluvit a já budu na autě vozit reklamu na ten Betelnelogr.eu
To docela jde KajoSláma Karel píše:V Itálii v Setimo Milanese přímo v Equipu. Ale už tak před 5ti lety. Myslím, že ty ty tlumiče prodali klidně samotné. Stávali něco okolo 15tis jeden, jestli se pamatuju. K