Stránka 12 z 14

Napsal: 05 dub 2008 22:57
od Jenda
low píše:hlasim, ze jsme prave udelali nas prvni evropskej tajine .-)
..se ti Low omlouvam ale co ze jste to to udelali? :D
Honza

Napsal: 05 dub 2008 23:18
od low
Tažín - kousky masa (kuřecí, skopové, hovězí) se připravují v jednom hrnci se zeleninou i přílohou najednou. Hrnec je speciální, hliněný, jako část kompletu s ohništěm na dřevěné uhlí pod ním.

Napsal: 05 dub 2008 23:30
od Jarys
Hmm, to zní dobře, bych to teda čekal spíš někde z Mexika než z Afriky...

Napsal: 06 dub 2008 11:15
od PavelK
jen bych chtěl upozornit na nešvary účastníků zájezdu, ne všechno bylo růžové :lol: :lol: :lol:

Napsal: 06 dub 2008 11:24
od PavelK
ukázka dalších nešvarů

Napsal: 06 dub 2008 11:33
od PavelK
zasílám poslední ukázky, doufám že mě za to nezabijete ale je nutné některé závadné chování věřejně pranýřovat :lol: :lol: :lol:

Napsal: 06 dub 2008 11:51
od Jarys
Dyk byli na dovolený né a na dovolený se musí hřešit... :lol: A to že si tam udělali brigádičku a sázeli rostlinky, to je chválihodné... :lol:

Napsal: 06 dub 2008 13:30
od RudaK
Kangaroo píše:
OC píše:Já tam nebyl, tak mne někdo opravte pokud děsně kecám, ale podle referencí mám za to, že technicky takový čundr zvládne libovolný sériový Lanďák a to tak, že v pohodě. Jiná pohádka je spolehlivost...
No jasně, když na to přijde, můžeš jet i octavií. Nebudeš jezdit po dunách, ale těsně k nim se dostaneš a nekoukneš se na odlehlejší části hor, jinak to zvládneš v jakýmkoli autě. Pavel jel sériovou D3 na polosjetejch AT pneu.
Musím Kangara opravit.Pavel jel na sjetéjch orig pneu z výroby.( i Island na nich absolvoval ).Hold když pán Bůh dopustí i motika spustí. :D
Jinak D3 netřeba upravovat,max dovybavit navijákem ovšem funkčním.Ostatní účastníci výletu ví o čem mluvím. :roll: ( vlastně se zjistilo že byly v tahu oba selenoidy,což se našemu ústavu stává jednou za 10 let jak říká Doc. Chocholoušek :ty jeden...: )

Nezřízená konzumace vína

Napsal: 07 dub 2008 14:58
od Miloš II
Tak to nezřízenou konzumaci vína jsme prováděly tu http://auberge-labaraka.com/pages/3.html
přijeli jsme v noci za pícečné metelici byli tam jen dva Francouzi a jináč nikdo. Miloš II

Napsal: 09 dub 2008 10:48
od Stavros
taky neco:

Napsal: 09 dub 2008 10:49
od Stavros
neco pro staromilce, nekde uprostred hor:

Napsal: 09 dub 2008 11:41
od 1960SeriesII
Trojka asi dojezdila - měl jsi vzít tu zahrádku, ještě jsi ji mohl výhodně zpeněžit :D

Jinak jsou to parádní fotky, moc pěkné :!:

Foto

Napsal: 09 dub 2008 12:23
od Miloš II
:idea: Máš Stavrosi ještě nějaký akční fota :?: Tyhle jsou jak pro Marockej kalendář :lol: Miloš II

Napsal: 09 dub 2008 12:38
od Stavros
tak akcni:

Napsal: 09 dub 2008 12:39
od Stavros
a dalsi:

Napsal: 09 dub 2008 23:33
od DjALF
Stavros je rozeny fotograf-- moc pekny momentky :lol:

Napsal: 10 dub 2008 09:30
od erik
Rudo, Ty kosti zbyly po odede? A jak vidim i roletka na piknik?

Napsal: 10 dub 2008 21:13
od RudaK
erik píše:Rudo, Ty kosti zbyly po odede? A jak vidim i roletka na piknik?
Jo jo Eriku.Já pořád říkal - Stavrosi nejez tak moc ztloustneš,seš mladej.A von pořád ,že ne.A pak přibral a má z toho trauma. :D Lagodu na něho!!! :ty jeden...:

TAŽÍN

Napsal: 13 dub 2008 10:46
od Miloš II
low píše:Tažín - kousky masa (kuřecí, skopové, hovězí) se připravují v jednom hrnci se zeleninou i přílohou najednou. Hrnec je speciální, hliněný, jako část kompletu s ohništěm na dřevěné uhlí pod ním.

Ta dnes do toho Tažínu říznu já http://www.adventura.cz/nacestach/clanek.asp?clanek=181 dělám ten kuřecí
jinak recepty na Marockou kuchyň je tu http://www.labuznik.com/cuisine.php?ID=27
Miloš II

Napsal: 14 dub 2008 10:48
od low
my jsme uz odzkouseli i jehneci a taky dobry :-))))