Je to znatelně víš .Prah dveří je ve výšce kolen ......

Moderátor: Miky_CZ
Todle je v off výšce,až se to rozjede přes 45 km/hod,tak se to spustí a je to akorát .Větší kola tam už jsouAcon píše:len by to na doladenie chcelo aspoň o 1" väčšie kolieska
Je krize,tak jsem zvolil tuto variantuMirko píše:Ty si vyměk, Rudo! Si furt básnil o tom, že to radší budeš přehazovat sofistifikovaně páčkou v interiéru vedl držáku napojů a teď tohle![]()
No Luboš ubral 0,5 " a zatím to vypadá bez problémů ( Luboš na tom ujel cca 5000 km a NO problem )vizos píše:Já sem říkal že maj ty táhla něco do sebe. O to víc mě štve že mi to dělá neplechu.
Rozhodní mi to výšku celého auta. Auto sme přes PC nakalibrovali, vyměnil táhla a rozdíl byl až 3cm. Po nasazení původních bylo auto jakštakš v rovině. Tohle sem absolvoval 3x pokaždé s negativním výsledkem.MadTom píše:Jakou neplechu?
Stavros píše:vypada to suprove teda, moc se mi to libi
Jestli jsou ty drátky stejně ohlévizos píše:Rozhodní mi to výšku celého auta. Auto sme přes PC nakalibrovali, vyměnil táhla a rozdíl byl až 3cm. Tohle sem absolvoval 3x pokaždé s negativním výsledkem.MadTom píše:Jakou neplechu?
No je hotová, kdy si pro ní přijedeš? Fotky bohužel zatím nemám, nemám jí na čem převézt, až ve středu.Acon píše:To vypadá![]()
A čo moja záhradka? Tá ako vypadá?