Víš to přesně? Jestli jo, tak řekni cenu a já si od teď začnu šetřit... ať vím, kolik si mám denně odkládateliott píše:2051, až natáhnu brkamoon13 píše:A tak kdy asi to bude na prodej?![]()

PS: Vypadá to moc dobře a bude to nádherný

Víš to přesně? Jestli jo, tak řekni cenu a já si od teď začnu šetřit... ať vím, kolik si mám denně odkládateliott píše:2051, až natáhnu brkamoon13 píše:A tak kdy asi to bude na prodej?![]()
díkycuisine píše:![]()
![]()
krásná práce .. smekám ... by jsi to mohl nabízet jako vizuální přestavbu defa na series
![]()
![]()
fakt super
![]()
![]()
Myslím že by šel i u 2007-, má před motorem spoustu místa.eliott píše:díkycuisine píše:![]()
![]()
krásná práce .. smekám ... by jsi to mohl nabízet jako vizuální přestavbu defa na series
![]()
![]()
fakt super
![]()
![]()
, ten retrofacelift jde jen u 200tdi a starších...
cuisine píše:aha .. to je škoda .. myslím že těch 300vek tu o potenciolnálně o dost víc ... díky za osvětu
Proto jsem ho udělal RHD, aby nešel prodatknedlousek píše:Dneska na cestě busem ze školy z Budějic, sem zahléld Eliotovo auto, je to nádherný důkaz toho co dokáže stvořit. Eliote SUPER!! Jen co bude na prodej musím ho mít.
Už je namontovanejeliott píše:Ten je ještě na ponku
Naviják ano, ale není namontovaný náhonkrestak píše:Už je namontovanejeliott píše:Ten je ještě na ponku
eliott píše:Po dlouhé době zase nějaký pokrok, jsou hotové PTO navijáky Fairey.