som dostal na rok, nevyberal som

Moderátor: Miky_CZ
V pondelok idem chalanom do predajne (zastúpenie pre SVK) nechceš radšej novú? Určite by spravili dobrú cenu.Honzan píše:mnam, kdyz vidim to litani, ttr slo z domu a koukam po nejakem peknem gas gas ec 300, exc 250 nebo 300...kdyby nekdo o necem v dobrem stavu vedel... tak do tech 60, vic jen vyjimecne....
Myslis: http://www.gasgasmotos.es/image/motos/g ... 12_121.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;mikulec píše:V pondelok idem chalanom do predajne (zastúpenie pre SVK) nechceš radšej novú? Určite by spravili dobrú cenu.
Tak to je krásné s tím bohem a VFR. Taky jsem měl, ale 1988. Až budu mít více peněz, tak si ji znovu koupím.Ambry píše:Také přispěchám se svou troškou do mlýna, i když na tomhleforu nejsem dlouho.
Když šli motorkáři za pánem bohem ať stvoří motorku, panbůh stvořil Hondu VFR.
Jednu takovou mám, je to sice stařenka z roku 1994, ale nedal bych ji za nic na světě.
Podívejte se sami.
Všem motorkářům přeji vždy šťastný návrat
A, že vím o kom je řeč?Kubrtos píše:Čau kluci,
v Olomouci se začíná vyskytovat nová motorkářská firma http://www.brothersformoto.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; zabývající se servisem a garážováním motorek. Chtěl bych asi nějakým způsobem varovat - je to firma mýho bývalýho společníka (cca5mil dluhů všude možně, asi milion u mě)
Toho člověka mám zmapovanýho poměrně dobře, takže vývoj bude vypadat asi takhle:
Projek to bude tradičně megalomanský, velkolepě pojatý, štědře marketingově podporovaný. Firma ale nebude platit dodavatelům a zaměstnancům, tak začne šidit na materiálu. Práce pak podle toho bude vypadat.
V poslední fázi dost možná prodá i to co není jeho, dyť co, je to s.r.o. tak co mu kdo může.
Jako jednatel s.r.o.čka je psanej jeho bratr - do teď dělal u pásu v Zoře čokoládovnách a má problém s vlastním podpisem.
Oba dva o motorkách ví asi tolik že mají dvě kola řídítka. Takže asi tak.
Jo jedu jako každý pátek, ale na to jsi se asi neptalBenjamin píše:Nejedete někdo do Brna? Chystáme se zítra...Benja
Já beru rodinu a jedu se na výstavu podívat, ale až v sobotu.Benjamin píše:Nejedete někdo do Brna? Chystáme se zítra...Benja