Obytný přívěs skládací
Moderátor: Acon
Re: Obytný přívěs skládací
ale ted koukam že vyrazim na úřad s reklamací http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ ... -prohlidky" onclick="window.open(this.href);return false;
Honza
Tak musím s potěšením prásknout (doufám, že mě za to nenadá
), že máme mezi svými řadami dalšího postiženého, aneb Bebop a jeho nový obytný přírůstek jak jinak než ruské výroby - SKIF M1. Už zbývá jenom nazvedat 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
jo jo, přiznávám se bez mučení. Musím Benjovi veřejně poděkovat za asistenci a odbornou radu při nákupu, akorát řeším převod na majitele, stk atd atd .. Už se těším, až začnu upravovat 

Tomáš
muzu se jen zeptat odkud novy mazlik je? .)
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Městečko Trnávka, respektive Velké Opatovice.. V blízké době už Praha 

Tomáš
To nemáš za co aniBebop píše:jo jo, přiznávám se bez mučení. Musím Benjovi veřejně poděkovat za asistenci a odbornou radu při nákupu, akorát řeším převod na majitele, stk atd atd .. Už se těším, až začnu upravovat

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
sakra, to jsem mel za rohem, ale nejak prosvih, resp. nevidel jsem nikde inzerat... koupim si silnejsi brejle... gratulujuBebop píše:Městečko Trnávka, respektive Velké Opatovice.. V blízké době už Praha

Byl tady na fóru...ale neboj pokud budeš chvíli pátrat, něco se do léta najdeHonzan píše:sakra, to jsem mel za rohem, ale nejak prosvih, resp. nevidel jsem nikde inzerat... koupim si silnejsi brejle... gratulujuBebop píše:Městečko Trnávka, respektive Velké Opatovice.. V blízké době už Praha

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Na bazošu jsou tři kousky na prodej.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
A jeden dokonce vypadá poměrně zachovale a je i za slušnou cenovku:habakuk píše:Na bazošu jsou tři kousky na prodej.
http://auto.bazos.cz/inzerat/15230274/S ... kif-m1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Podle SPZ bych řekl původní majitel. Moc pěknej kousek.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to zkusil a měl bych být taky ,,pacient "
jen by jsem asi dal jinou nápravu do 750 kg a silnější rám
,jako vždy no
snad bude celtovina OK ???

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
tagr píše:tak jsem to zkusil a měl bych být taky ,,pacient "jen by jsem asi dal jinou nápravu do 750 kg a silnější rám
,jako vždy no

Stan při nákupu alespoň postavte na té zvedací konstrukci a mrkni, zda není někde nějak plesnivý a zda nemá viditelné trhliny. Bebop tam má v jednom rohu cca 5 cm trhlinu, ale říkal, že ví, jak si s tím v Praze poradit, takže to taky nebude zas takový problém asi.
Já jsem před Rumunskem ještě koupil takovou tu impregnaci ve spreji na látky a postříkal jsem tím všechny švy a rohy apod. a bylo to v pohodě i v pořádných deštích, i když je to ještě klasickej látkáč. Stačí dodržet pravidlo, že se nebude nic dotýkat plachty a je to ok.
Jinak náprava by tam šla dát a bylo by to asi nejjednodušší řešení, jak dát o něco větší kola. No já se tomu bráním zatím zuby nehty a lámu si hlavu nad úpravou ramen a tlumičů nebo novými rameny, protože v terénu jsou ramena velikou výhodou, no uvidíme, jestli se podaří něco vymyslet.
Tak hodně zdaru při nákupu!
Benja
PS: Pro ty, co právě nakupují/nakoupili a pojedou na evidenčku a STK: Při zapřahání vozíku - stará žehlička má na dolní straně pojistku, je třeba ji přitlačit směrem k vozíku a až poté zvednout táhlo na vrchní straně žehličky. Pokud není, domontujte zadní mlhovku (obvykle na modrý drát). Nové gumy na STK není třeba, projde i na těch originál ruských. Výrobní štítek je přinýtovaný na levé dolní straně předního čela vozíku. Bývá často nečitelný nebo vyrezlý, nevadí - VIN je vyraženo na pravé straně horní hrany předního čela vozíku (musí se nazdvihnout víko vozíku a ukáže se na té horní straně čela, kde dosedá těsnění víka.
To jen tak, co mě napadá zpaměti, třeba se to bude někomu hodit.
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
jako ze ten tipnutej benjaminem ? sakra uz jsem tam chtel volat a jet...tagr píše:tak jsem to zkusil a měl bych být taky ,,pacient "jen by jsem asi dal jinou nápravu do 750 kg a silnější rám
,jako vždy no

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No vida, další postižení.
Jak psal Benjamin, trošku jsou problém gumy v rozměru 4x10", sehnat se dají pouze gumy na skůtr a ty nemají žádnou odolnost protibočnímu průrazu. Originál ruské jsou na to podstatně lépe. Tak jsem sháněl a našel na webu kontakt přímo na výrobce v rusku, kterej je nabízí, hned vedle kol na auta tzpu Belaz). Měl by někdo další zájem?
Mě totiž výměna nápravy nebo nějaké zásadní úpravy nelákají, a nemám na ně ani čas. Jedině podložit pružení, aby vycházel vozík za autem aspoň trošku rovně.

Mě totiž výměna nápravy nebo nějaké zásadní úpravy nelákají, a nemám na ně ani čas. Jedině podložit pružení, aby vycházel vozík za autem aspoň trošku rovně.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
pokud se ozve tak určitě vytuním na stejná kola jako má free 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
To jako budeš mít na střeše stan a za autem přívěs? Je fakt že pak se vás vyspí víc než jenom dva.tagr píše:pokud se ozve tak určitě vytuním na stejná kola jako má free
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Kdyby nekdo mnel zajem tak se na nej muzu podivat a zkontrolovat ho ,at sem nejezdite zbytecne.Benjamin píše:A jeden dokonce vypadá poměrně zachovale a je i za slušnou cenovku:habakuk píše:Na bazošu jsou tři kousky na prodej.
http://auto.bazos.cz/inzerat/15230274/S ... kif-m1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
jo jo Huberte tak je to myšleno 

MadTom píše:No vida, další postižení.Jak psal Benjamin, trošku jsou problém gumy v rozměru 4x10", sehnat se dají pouze gumy na skůtr a ty nemají žádnou odolnost protibočnímu průrazu. Originál ruské jsou na to podstatně lépe. Tak jsem sháněl a našel na webu kontakt přímo na výrobce v rusku, kterej je nabízí, hned vedle kol na auta tzpu Belaz). Měl by někdo další zájem?
Tome za kolik ty gumy?? Včetně dopravy.. Vzal bych si dvě, jde o to, aby to nebyl nějaký nesmysl. A nemají v tom rozměru i nějaký drsnější vzorek??
Tomáš